GA AAN DE SLAG MET UITDAGENDE (VERBETER) PROJECTEN ALS WERKVOORBEREIDER ELEKTRO BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

Max. € 3.887,22

40 uur

Wat jij gaat doen als Werkvoorbereider Elektro

Deze functie van Werkvoorbereider Elektro gaat verder dan alleen werk voorbereiden. Jij geeft namelijk leiding aan vijf storingsmonteurs elektro en stuurt daarnaast contractors aan. De elektromonteurs rapporteren aan jou en jij rapporteert weer aan het hoofd TD. Een mooie baan waarin je aan de slag gaat met uitdagende (verbeter) projecten.

Natuurlijk ben je in deze functie grotendeels bezig met technische zaken. We maken binnenkort bijvoorbeeld een groot oplaadstation voor heftrucks en daar bijt jij je in vast. Je moet ook mensenkennis hebben. Iedereen is verschillend en jij hebt hier de juiste sensoren voor. Je bent nu eenmaal de operationeel leidinggevende en hebt te maken met elektromonteurs die hun vak heel goed verstaan.

Wat bieden wij?

Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

 • Basissalaris van minimaal € 2.428,99 en maximaal € 3.887,22 bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
 • Overwerktoeslag is 200% als je op zaterdag werkt.
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering.
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling.
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling.
 • Maximaal € 11,40 kilometervergoeding per werkdag.
 • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Dagelijks plannen van werkzaamheden aan apparatuur en installaties (met grote stops houd je je ook bezig)
 • Uitwerken van werkschema’s, instructies, eenpuntslessen met materiaalbehoeften en eventueel inbreng van derden
 • Zorgen dat de technische tekeningen op orde zijn
 • Aanvragen van offertes voor nieuwe materialen en diensten van derden
 • Bewaken van de voortgang van de werkzaamheden nauw overleggen met monteurs die jouw uitgedachte werkzaamheden uitvoeren.
 • Opstellen van rapportages t.a.v uitvoering van de werkzaamheden t.b.v. leidinggevende

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een team van 20 collega’s. Je ziet niet iedereen week in week uit, want 9 technische collega’s werken in een 2-ploegensysteem. Als Werkvoorbereider Elektro werkt je de dagdienst op fulltime basis aan mooie projecten.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Werkvoorbereider Elektro

Kennis van onderhoudstechnieken is een must om succesvol te zijn in deze functie. Je hebt dan ook een technische vooropleiding genoten, zodat je inhoudelijk precies weet waarover je praat.

 • Mbo of mts-diploma richting elektrotechniek, besturingstechniek, automatisering, mechatronica, eerste monteur sterkstroominstallaties, vliegtuigtechniek of middenkader engineering.
 • Je hebt leidinggevende ervaring of in het verleden functioneel mensen aangestuurd
 • Beheersing Nederlandse taal, basiskennis Engelse en Duitse taal
 • Kennis van MS Office Word, MS OneDrive, Excel, Access, Outlook en E-Plan.

Dit zeggen collega's

"Eigen initiatief en meedenken wordt zeer gewaardeerd."
Denis vd Rijt
Hoofd TD Veghel
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman TD

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Werkvoorbereider Elektro?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.