LAAT JIJ ONS MACHINEPARK VLEKKELOOS DRAAIEN? MELD JE AAN VOOR ONZE TECHNISCHE DIENST! 

Aalst / Kampen / Nieuw-Lekkerland / Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Met jouw passie voor techniek en interesse in productieprocessen ben jij precies wat wij zoeken! Voor onze productielocaties Veghel, Aalst, Kampen en Nieuw-Lekkerland zoeken wij voortdurend collega’s voor de Technische Dienst. Je kunt hierbij denken aan vacatures voor onderhoudsmonteur, storingsmonteur, elektromonteur, werkvoorbereider en nog veel meer. Of je nu affiniteit hebt met beton of niet, één ding weten wij zeker: eens een Steenmeester, altijd een Steenmeester!

Wij zoeken versterking van…

Wat jij gaat doen als Monteur

Afhankelijk van de dienst, sta jij in de ochtend, middag of avond klaar in de fabriek. Je kent je doel: preventief, periodiek en correctief onderhouden en optimaliseren van onze installatie. Mocht de productielijn onverhoopt stilvallen, dan zet jij samen met je collega’s de schouders eronder om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen zodat stilstanden tot een minimum beperkt worden. Uiteraard staat veilig werken hierbij voorop! Na enkele uren sleutelen heb je een welverdiende pauze, waar je samen met collega’s een bakje soep of een gehaktballetje eet. Aan het einde van je dienst bespreek je met je leidinggevende en je team de werkzaamheden van die dag en zorg je voor een optimale dienstoverdracht.

Zo ga jij het verschil maken!

Waar jij terecht komt

De Technische Dienst bij MBI bestaat uit veel enthousiaste en gedreven monteurs. Een gezellige groep die elkaar ook weleens na het werk treft om als team leuke activiteiten te ondernemen. Samen met jouw team zet je je in om continue de processen te verbeteren en werkt je volgens de lean methode. Daarbij is de communicatie open en er heerst een informele werksfeer.

De werkzaamheden verricht jij binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 75 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Waar MBI voor staat en de kernwaarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid. Met deze kwaliteiten kun je binnen MBI doorgroeien.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5 procent eindejaarsuitkering. Hiernaast krijg je bij MBI de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen de Technische Dienst middels opleidingen en cursussen.

Dit zeggen collega's

"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd TD Aalst
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman TD

Contact

Heb je nog vragen over de Technische Dienst vacatures bij MBI?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.