HEB JIJ EEN PASSIE VOOR TECHNIEK EN SLEUTEL JE GRAAG AAN JE CARRIÈRE? KOM WERKEN BIJ DE TECHNISCHE DIENST BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Kom werken bij de Technische Dienst in Veghel

Ben jij op zoek naar werkplezier, leuke collega’s én een nieuwe uitdaging bij een dynamisch familiebedrijf? Kom werken bij de Technische Dienst van MBI in Veghel! Ook als je nog geen technische achtergrond hebt, kunnen wij ervoor zorgen dat je goed opgeleid wordt.

Iedere dag is anders, je bent bezig met zowel revisies, diverse storingen oplossen of leuke projecten uitvoeren. Binnen ons hechte team van de Technische Dienst Veghel zijn we continue op zoek naar versterking.

Wij bieden alle mogelijkheden om jou te helpen bij een goede toekomst. Wij investeren graag in onze Steenmeesters. Wil je doorgroeien, nieuwe vaardigheden leren of gewoon zin in een switch? Bij MBI hebben we goede arbeidsvoorwaarden. Behaal bij ons je persoonlijk doel en ontdek je passie!
Sluit je aan bij de Steenmeesters. Sinds 1945 bouwt MBI aan een comfortabele en duurzamere leefomgeving. Wil jij daar jouw steentje aan bijdragen?

Onze Technische Dienst is een hecht team dat goed kan samenwerken op zowel de werkvloer als daarbuiten. Iedereen staat open voor grapjes en leuke dingen doen. Steenmeesters zijn meer dan alleen collega’s.

We werken steeds meer vanuit de LEAN basisprincipes, een methode om nóg efficiënter te werken met elkaar, zo houden we regelmatig vergaderingen om de communicatie zo optimaal mogelijk te houden. Je wordt betrokken bij diverse verbeterprojecten en ook jouw mening is belangrijk.


Kom jij ons team versterken? Tot snel!

Wat bieden wij?

Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

  • Uitstekend salaris 
  • Boven op het basissalaris ontvang je 19,14% ploegentoeslag bij bepaalde vestigingen.
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
  • 200% overwerktoeslag als je op zaterdag werkt.
  • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering.
  • Winstdeling en een goede pensioenregeling.
  • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling.
  • Maximaal € 11,40 kilometervergoeding per werkdag.
  • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team van
monteurs die samen ook eens leuke activiteiten ondernemen buiten werktijden.
Binnen de TD rapporteer je aan het Hoofd Technische Dienst. In deze
functie werk je in dagdienst of avonddienst, waarbij enige mate van flexibiliteit wordt verwacht. Denk hierbij bijv. aan een
ploegoverdracht in de avond.
 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1945 nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Jij kan het verschil maken!

De taken en verantwoordelijkheden bij de Technische Dienst zijn heel divers. Wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. 

Dit zeggen collega's

"Bij MBI wordt eigen initiatief en meedenken altijd zeer gewaardeerd en biedt het kansen om samen mooie dingen te realiseren."
Denis van der Rijt
Hoofd Technische Dienst Veghel
"MBI is een leuk familiebedrijf met een open cultuur en fijne collega’s. Op technische gebied is continu verandering en zijn we altijd op zoek naar verbetering. Met steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek is geen dag hetzelfde en is iedere dag een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook studie- en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling."
Tim van der Burgt
Meewerkend Voorman Technische Dienst Veghel

Contact

Heb je interesse om te werken bij de Technische Dienst? Solliciteer direct via het formulier!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met onze HR-afdeling via recruitment@mbi.nl. 

Over MBI

 In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. MBI hanteert hiervoor een duurzaamheidsbeleid gestoeld op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.