HEB JIJ EEN PASSIE VOOR ELEKTROTECHNIEK EN BEN JIJ EEN KEI IN PLANNEN? WORD TECHNISCH WERKVOORBEREIDER BIJ MBI!

Aalst (of solliciteer in Veghel)

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Technisch Werkvoorbereider

Als technisch werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van de werkzaamheden van de (elektro)technische dienst zoals onderhoud en storingen. Jij zorgt ervoor dat opdrachten en werkzaamheden tijdig en efficiënt worden uitgevoerd.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Jij bent het eerste aanspreekpunt van de elektrotechnische dienst;
  • Plannen en organiseren van werkzaamheden aan apparatuur en installaties, in nauw overleg met de productieafdeling en leidinggevende(n);
  • Voorbereiden van (complexe) werkzaamheden en uitdagende projecten;
  • Geven van werkinstructies aan monteurs en/ of aan collega’s van de productie;
  • Aanvragen van offertes, bestellen van materialen en diensten en het bewaken hiervan;
  • Bewaken van de voortgang van de werkzaamheden en tijdig signaleren van (dreigende) afwijkingen op de werkvloer of in de planning;
  • Bijhouden, bijwerken en opstellen van documentatie, tekeningen en onderhoudsbestanden;
  • Administreren van periodiek onderhoud en periodieke inspecties;
  • Bijdragen aan het continue verbeterproces middels LEAN-managementtechnieken;
  • Bijdragen aan veiligheid en orde van de werkplek en apparatuur.

Zo ga jij het verschil maken!

Jij bent een enthousiaste collega met MBO 4 werk- en denkniveau met een opleiding van technische aard zoals Elektrotechniek of Mechatronica met enige jaren ervaring. Je bent zowel een teamspeler als iemand die in staat is om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Je neemt initiatief, denkt oplossingsgericht en hebt een positieve instelling. Goed overzicht hebben en rust bewaren in stressvolle situaties is belangrijk. Je bent in staat om het voortouw te nemen en hebt goede communicatieve vaardigheden. Als geen ander weet je te motiveren en anderen mee te nemen. Jij herkent jezelf in de competenties: samenwerking, probleemoplossend vermogen, analytisch vermogen en plannen en organiseren.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. De functie van technisch werkvoorbereider valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Technische Dienst. In deze functie werk je in dagdienst waarbij enige mate van flexibiliteit wordt verwacht. Denk hierbij bijv. aan een ploegoverdracht in de avond. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 75 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5 procent eindejaarsuitkering. Hiernaast krijg je bij MBI de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit zeggen collega's

"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd Technische Dienst Aalst
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman Technische Dienst

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Technisch Werkvoorbereider? Neem contact op met de recruiter. MBI is ook op zoek naar een Technisch Werkvoorbereider voor onze locatie Veghel, solliciteren voor locatie Veghel kan hier.

Of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.