fbpx

HEB JIJ EEN PASSIE VOOR TECHNIEK EN HOU JIJ GRAAG EEN OOGJE IN HET ZEIL? WORD TECHNISCH MAGAZIJNMEDEWERKER BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Help jij onze productievoortgang waarborgen?

Bij MBI zetten onze ‘Steenmeesters’ zich in voor een mooie en duurzame buiten-leefomgeving. Dit doen we middels productie van hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing. Hoe beter onze machinepark draait, hoe sneller wij onze klanten kunnen voorzien van top producten! Dus heb jij passie voor techniek en vind je het een leuke uitdaging om de verantwoordelijkheid te dragen voor het reilen en zeilen binnen ons technisch magazijn? Wil je deel uitmaken van een gemotiveerd team? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken voor deze uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden!

Wat jij gaat doen als Technisch Magazijnmedewerker

Als technisch magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het op voorraad houden van technische artikelen die nodig zijn om de productievoortgang te waarborgen, het controleren en verwerken van inkomende en uitgaande goederen en het op orde houden van de technische magazijnen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het ontvangen van leveranciers en controleren van binnengekomen goederen;
  • Het beheren van alle artikelen en zorgdragen voor de juiste voorraad;
  • Het zorgdragen voor onderhoud aan meetinstrumenten en machines;
  • Registreren van uitgaande PBM’s;
  • Zorg dragen voor orde en netheid binnen het magazijn;
  • Het maken van bestellingen volgens de juiste procedures;
  • Tijdig signaleren van (dreigende) afwijkingen;
  • Mede zorg dragen voor veiligheid en orde op de werkvloer;
  • Bijdragen aan het continue verbeterproces middels LEAN-managementtechnieken.

Zo ga jij het verschil maken!

Jij bent een enthousiaste collega met LBO+/MBO 2 werk- en denkniveau. Je bent zowel een teamspeler als iemand die in staat is om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Je neemt initiatief, denkt oplossingsgericht en hebt een positieve instelling. Goed overzicht hebben en rust bewaren in stressvolle situaties is belangrijk. Je neemt verantwoordelijkheid voor de orde en netheid in het magazijn. In deze functie heb je veel contacten met interne en externe partijen. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook van belang. Kortom, je herkent jezelf in de competenties Samenwerking, Probleemoplossend vermogen, Analytisch vermogen en Plannen en organiseren.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een dynamisch en gemotiveerd team van 13 collega’s met de mentaliteit om te winnen. De TD valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Technische Dienst. Binnen de TD staat werkplezier hoog in het vaandel. In deze functie werk je in dagdienst waarbij enige mate van flexibiliteit wordt verwacht. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5 procent eindejaarsuitkering. Hiernaast krijg je bij MBI de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit zeggen collega's

"Eigen initiatief en meedenken wordt zeer gewaardeerd."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Denis vd Rijt
Hoofd Technische Dienst Veghel
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman Technische Dienst

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Technisch Magazijnmedewerker? Neem dan contact op met Denis van der Rijt, hoofd Technische Dienst.

Of solliciteer direct via het formulier!

Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
dvdrijt@mbi.nl
06-25687002