KOM JIJ ONS TECHNISCH MAGAZIJN BEWAKEN? WORD VERANTWOORDELIJK VOOR HET BEHEER VAN ALLE TECHNISCHE ARTIKELEN BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

Max. € 2.900,-

40 uur

Wat jij gaat doen als Technisch Magazijnmedewerker

Als Technisch Magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheer van alle technische artikelen die nodig zijn voor de Technische Dienst om de voortgang in het productieproces te waarborgen. Je bewaakt het technisch magazijn en zorgt dat alles op voorraad blijft. Je kunt dus wel stellen dat je een belangrijke rol in het proces beheert!

Tijdens jouw werkdag zorg je altijd voor veiligheid, orde en netheid. Je gaat zeer zelfstandig te werk en weet je verantwoordelijkheid te pakken. Tijdens de pauze kan je gezellig bijkletsen met de andere Steenmeesters. In de kantine is er iedere dag keuze uit twee soorten soep of je kan een lekker broodje bestellen.

Een van onze huidige Technisch Magazijnmedewerkers gaat na ruim 24 jaar dienstverband bijna van zijn pensioen genieten. Voor deze collega zoeken wij een opvolger. Zie jij jezelf werken in een dynamische omgeving in een groep van gemotiveerde en betrokken collega’s? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij?

Een leuke fulltime functie in een hecht team binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. MBI kent goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris van minimaal € 2.260,- tot € 2.900,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • Afhankelijk van leeftijd o.b.v. CAO maximaal 8 extra duurzaam inzetbaarheidsdagen per jaar
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal €11,40 netto kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Onder algemene leiding van Hoofd Technische Dienst ga je samen met hem, de Technisch Werkvoorbereiders en de Voormannen te werk als één team. Je opereert samen als de technische groep van de fabriek in Veghel. Mede dankzij jouw inzet kan iedereen in de omgeving genieten van de mooie producten van MBI.

Concreet ga je met het volgende aan de slag;

 • Je plaats bestellingen volgens de juiste procedure;
 • Je ontvangt leveranciers en controleert binnengekomen goederen;
 • Je beheert de voorraad van alle artikelen;
 • Je registreert uitgaande PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen);
 • Je zorgt voor algemene orde en netheid binnen het magazijn;
 • Je signaleert op tijd wanneer er eventueel afwijkingen zijn;
 • Je leeft altijd voorschriften en procedures na met betrekking tot veiligheid, Arbo, hygiëne, orde, netheid en milieu.

Waar jij terecht komt

Je komt in een hardwerkend team terecht van 4 andere collega’s. Dit team zorgt er iedere dienst voor dat alles op rolletjes loopt. En ja, dat houdt ook in dat je iedere dag de machines schoonmaakt. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Technisch Magazijnmedewerker

Jij bent enthousiast, je kunt zelfstandig en ook in een team werken. Je bent goed in het houden van overzicht en je raakt niet snel in paniek als de druk hoger wordt. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taak (eigenaarschap) Je hebt veel contacten intern en met externe partijen. Daarnaast beschik je het volgende:

 • LBO+/MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met techniek;
 • Communicatief kun jij je prima uitdrukken;
 • Je werkt in een dagdienst, maar bent qua werktijden wel flexibel ingesteld;
 • Een positieve houding en in de regel een goed humeur!

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"Bij MBI wordt eigen initiatief en meedenken altijd zeer gewaardeerd en biedt het kansen om samen mooie dingen te realiseren."
Denis van der Rijt
Hoofd Technische Dienst Veghel
"MBI is een leuk familiebedrijf met een open cultuur en fijne collega’s. Op technische gebied is continu verandering en zijn we altijd op zoek naar verbetering. Met steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek is geen dag hetzelfde en is iedere dag een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook studie- en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling."
Tim van der Burgt
Meewerkend Voorman TD

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Technisch Magazijnmedewerker?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.