BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP IN JE CARRIÈRE? WORD TEAMLEIDER PRODUCTIE!

Wat jij gaat doen als teamleider productie

Het realiseren van de werkzaamheden binnen je team / afdeling, zodanig dat wordt voldaan aan de kwaliteits- en kwantiteitseisen en waarbij veiligheid, voorschriften en richtlijnen worden gewaarborgd. Je geeft aandacht aan de medewerkers en bent continu bezig om processen te verbeteren.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je draagt zorg voor de personeelsbezetting a.d.h.v. de planning en ziet toe op de werkverdeling;
  • Je zorgt voor continue afstemming met de medewerkers aangaande de voortgang van het proces. Zijn de orders goed voorbereid? Hoe controleren we het proces en wat moeten we nu al ondernemen om eventuele stilstanden in het proces te voorkomen?
  • Je ziet toe op het naleven van de gehanteerde werkmethodes, waaronder de gebruikte (machine)instellingen en parameters van medewerkers binnen het team;
  • Je realiseert een dienstoverdracht onderling tussen teamleiders, bespreekt de operationele zaken w.o. de planning, eventuele problemen en oplossingen teneinde actief sturing te kunnen geven op mogelijke afwijkingen;
  • Je coacht, motiveert, instrueert en ondersteunt je medewerkers in het team.

Hiermee ga jij ons team versterken

Een gedreven leider met gevoel voor mens die graag zijn steentje bijdraagt om zaken continue te verbeteren. Je bent positief (maar spreekt ook aan op gedrag, bent zelfstandig en communiceert makkelijk en duidelijk. Je bent ook iemand die van nature graag samenwerkt, zowel binnen als buiten de afdeling. Concreet beschik je over:

  • > 5 jaar leidinggevende ervaring
  • Kennis van en ervaring met continu verbeter processen
  • Ervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré
  • Minimaal een afgeronde opleiding in een relevante richting
  • Oog voor detail, inventiviteit, teamgeest, eigenaarschap en leergierigheid

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een uitdagende functie binnen een gerenommeerd en dynamisch bedrijf. Het betreft een fulltime functie in een 3-ploegendienst.

MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

MBI heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen, 8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en een winstuitkering. 

Dit zeggen collega's

"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
Erwin Aarts
Supply Chain Manager
"Mijn naam is Benny, ben 33 jaar oud en ruim 10 jaar werkzaam binnen MBI. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor expeditie en het transport vanuit onze vestiging in Kampen. Ik ga altijd iedere dag met veel plezier naar mijn werk en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren bij MBI!"
Benny Zijlstra
Medewerker Expeditie

Locatie: Kampen
Sluitingsdatum: 24 mei 2019
Aantal uren per week: 36-40
Contactpersoon: 

Direct Solliciteren