BEN JIJ DIE TEAMSPELER MET EEN GROOT  VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL?
WORD TEAMLEIDER PRODUCTIE BIJ MBI !

Kampen

Per direct beschikbaar

Max. €4.174 bruto

2-ploegendienst (40 uur per week)

Dit ga jij doen als Teamleider Productie

Als Teamleider Productie is het jouw verantwoordelijkheid om samen met je team de geplande productie te realiseren binnen de gestelde eisen aan veiligheid, kwaliteit en efficiency. Je geeft leiding aan jouw productieteam om samen aan de slag te gaan. Je begeleidt en motiveert ze om de doelstellingen te behalen. Samen zorg je ervoor dat iedereen kan genieten van een mooie leefomgeving.

Je ziet erop toe dat er veilig gewerkt wordt en vervult een belangrijke rol in het verder bevorderen onze veiligheidscultuur. Ook ben je bezig met de dagelijkse personele bezetting, de afhandeling van verlofaanvragen en zorg je voor de personeelsaangelegenheden binnen jouw team. Denk aan het voeren van functionerings- beoordelingsgesprekken, werkoverleg, ziekteverzuim en opleidingen.

Geen dag is voor jou hetzelfde op onze vestiging in Kampen waar tuintegels en gevelstenen worden geproduceerd.

Wat bieden wij?

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris van minimaal € 2.900,- en maximaal € 4.174,- bruto per maand
 • Daar bovenop ontvang je bij werken in een 2 ploegendienst 11,35% ploegentoeslag
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 12,60 kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Teamleider Productie zorg jij er samen met jouw ploeg voor dat de geplande productie van onze producten conform de gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en efficiency gerealiseerd wordt. Je weet jouw team op de juiste wijze te begeleiden en te motiveren om de doelstellingen te behalen en mooie producten te realiseren.

Concreet ga je aan de slag met:

 • Je ziet erop toe dat er veilig gewerkt wordt en vervult een belangrijke rol in het verder bevorderen onze veiligheidscultuur;
 • Het realiseren van de productieplanning en de kwaliteit van de geleverde producten;
 • Je ziet toe op de uitvoering en voortgang van de werkzaamheden en faciliteert bij het verhelpen van afwijkingen of bij stagnatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse personele bezetting en de afhandeling van verlofaanvragen.
 • Je geeft leiding aan, motiveert en ontwikkeld jouw team, waarbij je zorgt voor optimale werkomstandigheden met een prettige werksfeer en goede teamgeest;
 • Het zorgen voor personeelsaangelegenheden binnen jouw team, zoals het voeren van functionerings- beoordelingsgesprekken, werkoverleg, ziekteverzuim en opleidingen.
 • Dagelijks bijdragen aan het continu verbeteren van het totale proces.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit zo’n 25 collega’s en je wordt aangestuurd door de Productie Manager. Samen met je collega Teamleider Productie werk je in een 2 ploegendienst en zorgen jullie dat de productie werkzaamheden soepel verlopen.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1945 nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Teamleider Logistiek

Als Teamleider Productie ben jij een praktische leidinggevende die graag zijn steentje bijdraagt aan efficiënte processen met oog voor zijn medewerkers. Je bent positief, maar spreekt medewerkers ook aan op hun verantwoordelijkheden en gemaakte afspraken. Je werkt graag samen, zowel binnen als buiten jouw eigen afdeling en communiceert duidelijk en gemakkelijk. Daarnaast staat veiligheid te allen tijde voorop in je functioneren.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring
 • Ervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré;

Daarnaast herken jij jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Dit zeggen collega's

"Mijn naam is Benny Zijlstra en ik ben sinds 2008 werkzaam binnen MBI. Wat MBI voor mij kenmerkt is een familiebedrijf met voldoende vrijheden en ontwikkel/ doorgroeimogelijkheden. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor de logistiek op onze vestiging in Kampen. Heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin bij MBI en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren!
Benny Zijlstra
Hoofd Logistiek Kampen
“MBI is een bedrijf dat potentie ziet in haar eigen medewerkers. Het is een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van, in 2015 ben ik als uitzendkracht bij MBI binnengekomen als orderpicker. Op het terrein in Kampen heb ik een groot project mogen leiden met goede ondersteuning van mijn direct leidinggevende en mocht als Logistiek Medewerker het Inbound proces coördineren en de voorraad beheren. Inmiddels ben ik Logistiek Planner. Ik heb hier dus enorm veel mogen leren en ben mezelf nog altijd aan het ontwikkelen.”
Marcel Groothand
Logistiek Planner Kampen

Contact

Heb je interesse in de functie van Teamleider Productie? Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via hr@mbi.nl of 0413-349528