HEB JIJ VEEL ERVARING OP HET GEBIED VAN ONLINE MARKETING EN HOU JIJ VAN AANPAKKEN? WELKOM BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Teamleider Marketing

Voor onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een Teamleider Marketing ter versterking en ondersteuning van het bestaande team. Je bent een allround marketeer die in de praktijk alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Jij weet als geen ander hoe je een campagne, vakbeurs of evenement aanpakt en neemt hierin de voortrekkersrol. Je hebt ook de nodige ervaring op het gebied van online marketing.  

Jouw team bestaat inclusief jezelf uit 4 marketeers, allen werkend vanuit ons hoofdkantoor in Veghel. Het team houdt zich met name bezig met marketingactiviteiten voor onze outdoor producten en leadgeneratie. Als teamleider zorg je ervoor dat alle teamleden weten wat ze moeten doen. Je maakt planningen, organiseert teamoverleg, zorgt voor motivatie en bent het eerste aanspreekpunt van de teamleden.

Als teamleider marketing draai je volwaardig mee in de operatie, met als extra specialisme het opzetten en realiseren van onze (nieuwe) onlinestrategie.

Wij bieden een zeer afwisselende functie met veel zelfstandigheid en mogelijkheid voor eigen inbreng. Een uitdagende doorgroeifunctie voor een marketeer die aan de volgende stap toe is.  

Taken en verantwoordelijkheden

De marketingafdeling is altijd in beweging. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende trein te springen? Naast een gedegen opleiding vinden wij volgende competenties erg belangrijk: je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen taken, je hebt gevoel voor design en bent creatief, je bent van nature nieuwsgierig en onderzoekend en het schrikt je niet af om de techniek van onze industrie te doorgronden

Concreet ga je aan de slag met:

 • Verantwoordelijk voor aansturing en realisatie van de onlinestrategie.
 • Verantwoordelijk voor de operationele marketing kalender (Infra en Advies).
 • Ontwikkelen leadcampagnes.
 • Analyseren en rapporteren resultaten online activiteiten.
 • Uitvoeren van marktonderzoeken.

Wat bieden wij?

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris in overeenstemming met de functie, opleidingsniveau en ervaring
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 12,60 kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Verdeeld over 2 kantoren bestaat het totale marketingteam bestaat uit 7 personen en je wordt aangestuurd door de Manager Marketing en Communicatie.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1945 nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Teamleider Marketing

Als Teamleider Marketing ben jij een meewerkende leidinggevende die graag zijn/haar steentje bijdraagt en bruist van ideeën en creativiteit.

Verder beschik jij over:

 • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Marketing en Communicatie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een rol als marketeer;
 • Kennis en affiniteit met online marketing;
 • Kennis van SEO en SEA is een pré
 • Ervaring met Adobe Indesign en Photoshop is een vereiste;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Duits en Engels zijn een pré.

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"MBI staat voor goede werksfeer, leuke collega's, ruimte voor eigen inbreng, teamgeest.. Dat merk je zodra je hier binnenkomt. "De betonindustrie is een conservatieve industrie voor oude mannen in grijze pakken". Nou écht niet! Als jonge vrouw werkende op de Marketing afdeling binnen MBI, zie ik vooral de vooruitstrevendheid en innovatiegeest. En daar krijg je binnen Marketing ook de vrijheid om aan bij te dragen!"
Minela Alić
Online Marketeer
"Ik werk sinds 2020 bij MBI en ben begonnen in de corona-periode waardoor thuiswerken direct noodzakelijk was. Ondanks de afstand werd ik meteen veel betrokken en kwam het familiegevoel goed naar voren. Binnen MBI krijg ik de kans om gehoord te worden en mezelf te ontwikkelen. Mijn werk is iedere dag anders en begin altijd met veel werkplezier aan mijn dag!"
Fleur Fassbender
Coördinator Marketing & Communicatie

Contact

Heb je interesse in de functie van Teamleider Marketing? Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met HR via hr@mbi.nl.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we je naar onze website: www.mbi.nl