WIJ BIEDEN DIVERSE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN LEUKE STAGEPLAATS. WELKOM BIJ MBI!

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats? Kom als Steenmeester je kennis en vaardigheden ontdekken. Bij MBI bieden we diverse mogelijkheden!

Aalst | Kampen | Nieuw-Lekkerland | Veghel

Per direct beschikbaar

In overleg

Op zoek naar een leuke meewerk- of afstudeerstage?

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats? Kom als Steenmeester je kennis en vaardigheden ontdekken. Bij MBI bieden we diverse mogelijkheden!

Wat bieden wij?

Voor een stage bieden we verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van wat de wensen zijn vanuit school en ons kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Als extra’s bieden wij nog:

  • Een leuke stagevergoeding
  • Mogelijkheid tot hybride werken (gedeeltelijk op locatie én gedeeltelijk thuis)
  • Combinatie werken en leren
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een reiskostenvergoeding van (€0,19 per kilometer, max € 11,40 per dag) voor woon-stage verkeer per gewerkte dag indien er geen gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer met een Studenten OV chipkaart.

Dit zeggen collega's

"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Adviseur
"Ik werk heel graag bij MBI De Steenmeesters omdat ik mede mag vormgeven en zorgdragen voor de uitvoering van het Salesbeleid voor het businessonderdeel Tuin. Dit onderdeel draagt bij aan de realisering van de salesdoelstellingen m.b.t. marktpositie, omzet en rendement. Mijn rol als Key-Accountmanager is het realiseren en optimaliseren van de verkoop bij de key-accounts van MBI. Daarmee beleef ik erg veel werkplezier!"
vacature accountmanager
Peter van den Boogaard
Teamleider Verkoop Buitendienst & Key-Accountmanager

Contact

Heb je interesse in een stage bij MBI? Neem dan contact met ons op via het formulier! 

Voor meer informatie over stage lopen bij MBI kan je contact opnemen onze HR-afdeling.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we je naar onze website: www.mbi.nl