DE SPECIALIST IN BESTRATING- EN GEVELOPLOSSINGEN

MBI De Steenmeesters is een ervaren specialist in betonproducten. Al 75 jaar leveren wij betontegels, betonnen straatstenen en gevelstenen. Hiermee presenteert MBI een uitgebreide collectie voor de segmenten werken, wonen, winkelen en welzijn. Onze missie is niet voor niets: een comfortabele, mooie en duurzame buitenleefomgeving.

Sierbestrating

Binnen de categorie sierbestrating biedt MBI verschillende bestratingsoplossingen aan voor tuin, terras en oprit. In de tuinsector is er tegenwoordig zoveel meer keus dan alleen de standaard grijze tuintegels 60×60. Als marktleider binnen de tuinsector, streven wij er altijd naar om innovatieve tuinbestrating op de markt te brengen. Onze collectie sierbestrating bestaat uit vier overkoepelende series.

  • Basicsteen: betontegels met een gepigmenteerde toplaag die vuilafstotend zijn. Betaalbare tuin- en terrastegels van MBI kwaliteit.
  • GeoSteen®: luxe betontegels met een hoogwaardige, kleurechte toplaag met Footcomfort®.
  • GeoCeramica®: keramische toplaag op een betonnen drager. Een innovatie met de esthetische waarde van keramiek gecombineerd met de praktische voordelen van betontegels.
  • Keramiek: wij leveren de beste Italiaanse keramische tegels voor buiten aan de Nederlandse markt.

Wij bieden onze klanten niet alleen het grootste assortiment tuinbestrating aan, maar verschaffen hoveniers en particulieren ook advies omtrent tuinaanleg, terrastegels schoonmaken en meer op www.mbi.nl. Onze sierbestrating schittert elke zaterdag in de moderne tuinen van Eigen Huis en Tuin!

Sierbestrating, terrastegels, tuintegels, buitentegels.
Sierbestrating, terrastegels, tuintegels
Sierbestrating, tuintegels, terrastegels.

Bestrating openbare ruimte

Gemeentes en aannemers vinden in MBI een partner voor het inrichten van de openbare ruimte. Middels projectadvies en juiste mix van kleuren, texturen, formaten en legverbanden helpt MBI het ideale straatbeeld creëren. Het opnieuw uitvinden van de openbare ruimte vraagt om innoverende producten. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met duurzaamheid en het veranderend klimaat. Met onze waterpasserende bestrating helpen wij steden klimaatadaptief inrichten. Dit zijn straatstenen die ruimte geven aan water en groen. In onze huidige samenleving zijn ze bijna niet meer weg te denken!

Bestrating openbare ruimte
Bestrating openbare ruimte
Betonstraatstenen van MBI | Bestrating voor de openbare ruimte

Gevelstenen

Voor de bouwsector levert MBI hoogwaardige gevelstenen en expertise. Bouwarchitecten en aannemers laten zich adviseren door de ervaren adviseurs van MBI. Een zeer populair product onder architecten van dit moment is de GeoStylistix. Dit is een lange en slanke gevelsteen waarmee de meest bijzondere lijnenspellen gecreëerd kunnen worden. Er zijn al een tal van bijzondere projecten met deze metselsteen gerealiseerd. Voorbeeldprojecten zijn te zien op www.mbi.nl. Particulieren en verwerkers kunnen bij ons ook terecht voor advies omtrent verwerking, gevel reinigen en meer.

vacature debiteurenbeheer
Gevelstenen, metselstenen, bouwstenen

Contact

MBI B.V. | Business Groep Infra
Taylorweg 10, 5466 AE Veghel
Postbus 259, 5460 AG Veghel
Tel. +31 413 349 400, Fax +31 413 349 490
infoinfra@mbi.nl

MBI B.V. | Business Groep Tuin
Haatlandhaven 11, 8263 AS Kampen
Postbus 371, 8260 AJ Kampen
Tel. +31 383 994 200, Fax +31 383 994 292
infotuin@mbi.nl

MBI B.V. | Business Groep Bouw
Haatlandhaven 11, 8263 AS Kampen
Postbus 371, 8260 AJ Kampen
Tel. +31 383 994 200, Fax +31 383 994 292
Tel. adviespunt architecten +31 383 994 240   
infobouw@mbi.nl