BEN JIJ KLANT GERICHT ÉN HEB JE AFFINITEIT MET DE TUINBRANCHE? WELKOM BIJ MBI!

Midden en Zuid Nederland

Per direct beschikbaar

Fulltime

Help jij ons die ‘stap extra’ maken?

Bij MBI zetten onze ‘Steenmeesters’ zich in voor een mooie en duurzame buiten-leefomgeving. Dit doen we middels productie van hoogwaardige betonstenen voor de infra-, bouw- en tuinsector. MBI is marktleider in sierbestrating en goede service hoort daar natuurlijk bij! Dus heb jij affiniteit met de tuinsector en vind je het een leuke uitdaging om elke keer een gepaste oplossingen te vinden voor onze klanten? Wil je deel uitmaken van een gemotiveerd team? Dan heten we jou graag welkom!

Wat jij gaat doen als Allround Servicemedewerker

Als servicemedewerker zorg jij voor een juiste afhandeling van reclamaties, waarbij je op locatie van klanten een behandeling uitvoert ter verbetering van de reeds verwerkte sierbestrating. Je doet dit zodanig dat een juiste service / afhandeling richting de klant is gewaarborgd. Daarbij ben je voornamelijk operationeel in Midden- en Zuid Nederland.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je wikkelt reclamaties af en onderhoudt de benodigde contacten tussen dealer, consument, verwerker en interne organisatie;
  • Je stemt complexe vragen of reclamaties af met de Manager Service en Merchandising;
  • Je voert op locatie van de klant diverse behandelingen uit. Hierbij kun je denken aan schoonmaken, impregneren, vervangen van bestrating etc.;
  • Je bewaakt je eigen agenda en houdt je eigen administratie bij, zoals het maken van bezoekrapporten en het vastleggen van de verrichte werkzaamheden.

Zo ga jij het verschil maken!

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau (niveau 3). Daarnaast is je kennis van de bestratingsbranche en betonproducten is up to date. Deze kennis en ervaring heb je bijvoorbeeld opgedaan als stratenmaker. Gezien de grote afstanden die soms afgelegd moeten worden, vind jij autorijden geen probleem. Uiteraard word je door MBI gefaciliteerd met een luxe servicebus om dit zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast ben je representatief, communicatief vaardig, enthousiast en heb je een positieve instelling. Ook ben je in het bezit van rijbewijs B. Hoewel je onderdeel bent van een leuk team, vraagt de functie een hoge mate van zelfstandigheid. Een flexibele houding is daarin belangrijk, aangezien de functie door seizoensinvloeden bepaalde piekmomenten kent. Tot slot kent MS Office voor jou geen geheimen, zodat je je eigen administratie op de juiste manier kunt vastleggen.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een gemotiveerd en hecht team van 5 collega’s. Als servicemedewerker werk je samen en rapporteer je aan de teamleider. De job is ook erg afwisselend; soms werk je vanuit kantoor en soms ben je op locatie bij klanten. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie met mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond en groeiend bedrijf. MBI kent goede arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je bij een fulltime dienstverband 37 vrije dagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering én kent MBI een gunstige winstdelingsregeling. Daarnaast wordt een luxe servicebus ter beschikking gesteld, evenals een mobiele telefoon en laptop.

Dit zeggen collega's

"MBI is een zeer gewaardeerd familiebedrijf waar niet alleen innovatie producten, maar ook goede service hoog in het vaandel staat. Ik ben teamleider van ons jong en dynamisch service team waar we altijd voor de klant en elkaar klaarstaan. Geen dag is hetzelfde!"
Jasper van der Heijden
Manager Service en Merchandising
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Accountmanager

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Servicemedewerker? Neem dan contact op met Jasper van der Heijden, Manager Service en Merchandising.

Of solliciteer direct via het formulier!

jvdheijden@mbi.nl
06-29606681