VOOR EEN MOOIE, COMFORTABELE EN DUURZAME BUITENLEEFOMGEVING SINDS 1945

MBI De Steenmeesters

MBI is een 100% familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een open en informele werksfeer. Wij zijn volop in de groei en zoeken medewerkers om mee verder te bouwen! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s. Bij ons is er volop ruimte voor zelfontplooiing in de vorm van opleiding en promotie.

Mooiere leefomgeving

Sinds 1945 – De Steenmeesters van MBI zetten zich in voor een mooiere leefomgeving; in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Vanuit de productielocaties in Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland (NL) en de verkooplocaties in België en Duitsland werken 350 Steenmeesters elke dag aan kwalitatief hoogwaardige betonproducten die gebruikt worden in de infra (publieke bestrating), bouw (gevelstenen) en tuin (sierbestrating: tuintegels en terrastegels).

tuin

tuin

Voor zowel de privé als de publieke sector bieden wij hoogwaardige sierbestrating aan. Onze collecties zijn elke zaterdag te zien bij Eigen Huis & Tuin!

bouw

bouw

In het kader van werken, wonen en winkelen bieden wij hoogwaardige en innovatieve geveloplossingen aan. Dit heeft al een heleboel bijzondere en grootse projecten opgeleverd.

Infra

Infra

De openbare ruimte dient niet alleen veilig en comfortabel te zijn, maar ook mooi voor het oog. De zeer diverse (sier)bestrating en geveloplossingen van MBI worden hiervoor ingezet.

duurzaamheid

duurzaamheid

Middels procesverbetering en alternatieve grondstoffen dragen wij bij aan verduurzaming van de betonindustrie. Bovendien draaien onze fabrieken op windenergie!

"Beton? Dat klinkt saai..."

Integendeel! Onze markt is zeer dynamisch en wij werken met tal van grote Nederlandse bedrijven samen om mooie projecten te realiseren. Bij onze afnemers en architecten staan wij bekend om onze bijzondere producten en als branche-innovator. De kernwaarden van MBI zijn niet voor niets: oog voor detail, leergierigheid, teamgeest, inventiviteit en eigenaarschap.

Feitje!

Medewerkers blijven gemiddeld 15 jaar bij MBI!

Waarom werken bij MBI?

VEEL VRIJHEID EN MOGELIJKHEID OM ZELF HET VERSCHIL TE MAKEN

INFORMELE, PLATTE ORGANISATIE MET OPEN CULTUUR

RUIMTE VOOR ZELFONTWIKKELING EN STUDIEMOGELIJKHEDEN

DIVERSE TECHNIEK MET VEEL INNOVATIE EN ONTWIKKELINGEN