VOOR EEN MOOIE, COMFORTABELE EN DUURZAME BUITENLEEFOMGEVING SINDS 1945

MBI De Steenmeesters

MBI is een 100% familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een open en informele werksfeer. Wij zijn volop in de groei en zoeken medewerkers om mee verder te bouwen! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s. Bij ons is er volop ruimte voor zelfontplooiing in de vorm van opleiding en promotie.

Mooiere leefomgeving

Sinds 1945 – De Steenmeesters van MBI zetten zich in voor een mooiere buiten-leefomgeving; in kwaliteit, comfort, duurzaamheid, kleur en vorm. MBI produceert hoogwaardige bestrating en geveloplossingen voor publieke en private toepassing. Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat onze (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Ons speelveld is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte; wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn.

Werken bij MBI
Servicemedewerker vacature

tuin

Voor zowel de privé als de publieke sector bieden wij hoogwaardige sierbestrating aan. Onze collecties zijn elke zaterdag te zien bij Eigen Huis & Tuin!

bouw

In het kader van werken, wonen en winkelen bieden wij hoogwaardige en innovatieve geveloplossingen aan. Dit heeft al een heleboel bijzondere en grootse projecten opgeleverd.

Infra

De openbare ruimte dient niet alleen veilig en comfortabel te zijn, maar ook mooi voor het oog. De zeer diverse (sier)bestrating en geveloplossingen van MBI worden hiervoor ingezet.

"Beton? Dat klinkt saai..."

Integendeel! Onze markt is zeer dynamisch en wij werken met tal van grote Nederlandse bedrijven samen om mooie projecten te realiseren. Bij onze afnemers en architecten staan wij bekend om onze bijzondere producten en als branche-innovator. De kernwaarden van MBI zijn niet voor niets: oog voor detail, leergierigheid, teamgeest, inventiviteit en eigenaarschap.

Wist je dat… collega’s gemiddeld 15 jaar bij MBI blijven?

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"Eigen initiatief en meedenken wordt zeer gewaardeerd."
Denis vd Rijt
Hoofd TD Veghel

Waarom werken bij MBI?

VEEL VRIJHEID EN MOGELIJKHEID OM ZELF HET VERSCHIL TE MAKEN

INFORMELE, PLATTE ORGANISATIE MET OPEN CULTUUR

RUIMTE VOOR ZELFONTWIKKELING EN STUDIEMOGELIJKHEDEN

DIVERSE TECHNIEK MET VEEL INNOVATIE EN ONTWIKKELINGEN

Vacatures