VOOR EEN MOOIE, COMFORTABELE EN DUURZAME LEEFOMGEVING SINDS 1945

MBI De Steenmeesters

MBI is een 100% familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een open en informele werksfeer. Wij zijn volop in de groei en zoeken medewerkers om mee verder te bouwen! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s. Bij ons is er volop ruimte voor zelfontplooiing in de vorm van opleiding en promotie.

Mooiere leefomgeving

In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de binnen- en buitenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. MBI hanteert hiervoor een duurzaamheidsbeleid gestoeld op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 450 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.

mbi voor Binnen

Als groothandel leveren wij keramische wand- en vloertegels direct vanuit het centraal gelegen distributiecentrum in Ede. Als agent van een aantal gerenommeerde Italiaanse merken wordt er ook rechtstreeks vanaf de fabriek aan de vakhandel geleverd.

mbi voor bouw

In het kader van werken, wonen en winkelen bieden wij hoogwaardige en innovatieve geveloplossingen aan. Dit heeft al een heleboel bijzondere en grootse projecten opgeleverd.

mbi voor Infra

De openbare ruimte dient niet alleen veilig en comfortabel te zijn, maar ook mooi voor het oog. De zeer diverse (sier)bestrating en geveloplossingen van MBI worden hiervoor ingezet.

Servicemedewerker vacature

mbi voor tuin

Wij zijn Nederlands grootste producent van sierbestrating, keramische tuintegels, muurblokken en toebehoren. Voor zowel de privé als de publieke sector bieden wij hoogwaardige sierbestrating aan.

Help jij mee onze leefomgeving iedere dag mooier te maken? Kom werken bij de Steenmeesters!

“Beton? Dat klinkt saai…” Integendeel! Onze markt is zeer dynamisch en wij werken met tal van grote Nederlandse bedrijven samen om mooie projecten te realiseren. Bij onze afnemers en architecten staan wij bekend om onze bijzondere producten en als branche-innovator. De kernwaarden van MBI zijn niet voor niets: oog voor detail, leergierigheid, teamgeest, inventiviteit en eigenaarschap.

Wist je dat… collega’s gemiddeld 15 jaar bij MBI blijven?

"Ik zie MBI als een echt familiebedrijf dat hoogwaardige kleurechte betonnen en keramische bestratings- en gevel oplossingen biedt. Ik ben in 2007 begonnen op de afdeling Verkoop Binnendienst met specialisatie in Tuin, in 2010 ben ik Accountmanager Tuin en Bouw West Nederland geworden en sinds 2020 werkzaam als Projectadviseur. Samen met een team specialisten zorgen we voor een goede zichtbaarheid en brengen wij onze innovatieve producten op de markt. Binnen MBI zijn er dus volop doorgroeimogelijkheden en MBI kent mede hierdoor veel lange dienstverbanden."
accountmanager
Chantal Spijker
Projectadviseur
"MBI is een leuk familiebedrijf met een open cultuur en fijne collega’s. Op technische gebied is continu verandering en zijn we altijd op zoek naar verbetering. Met steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek is geen dag hetzelfde en is iedere dag een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook studie- en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling."
vacatures, vacature, techniek, monteur, fulltime
Tim van der Burgt
Meewerkend Voorman TD

Waarom werken bij MBI?

VEEL VRIJHEID EN MOGELIJKHEID OM ZELF HET VERSCHIL TE MAKEN

INFORMELE, PLATTE ORGANISATIE MET OPEN CULTUUR

RUIMTE VOOR ZELFONTWIKKELING EN STUDIEMOGELIJKHEDEN

DIVERSE TECHNIEK MET VEEL INNOVATIE EN ONTWIKKELINGEN

Vacatures