WIJ ZOEKEN JOU ALS NIEUWE OPERATOR!

Laat jij ons hoogwaardig machinepark vlekkeloos draaien? Denk jij graag mee over procesverbetering? En wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Met jouw passie voor productieprocessen ben jij precies wat wij zoeken! Voor onze productielocaties Veghel, Aalst, Kampen en Nieuw-Lekkerland zoeken wij voortdurend operators. Of je nu affiniteit met beton hebt of niet, één ding weten wij zeker: eens een Steenmeester, altijd een Steenmeester!

Wat jij gaat doen als operator

Afhankelijk van de dienst, sta jij in de ochtend, middag of avond klaar op de productieplant. Je kent je doel: beheersen en controleren van het productieproces. Veelal houdt dit in dat je bezig bent met het bedienen van verschillende machines. Soms houdt het in dat je 1ste lijn storingen moet opheffen en complexe storingen doorzet naar de technische dienst. Andere momenten ben je bezig met productwissels en kwaliteitscontrole. Tussendoor ben je ook nog werkvoorbereidend bezig. En te allen tijde draag jij samen met je team zorg voor veiligheid en orde op de werkvloer. Na enkele uren heb je een welverdiende pauze, waar je samen met collega’s een bakje soep of een gehaktballetje eet. Aan het einde van je dienst bespreek je met je leidinggevende en je team de werkzaamheden van die dag en zorg je voor een optimale dienstoverdracht.

Hiermee ga jij ons team versterken

  • LBO+/MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van beton(technologie) en bereidheid tot het volgen van cursussen
  • Aantoonbaar affiniteit met het productieproces en techniek
  • Kwaliteit- en veiligheidsbewust

Waar jij terecht komt

Jouw team bestaat uit veel enthousiaste en gedreven mannen. Een gezellige groep die elkaar ook regelmatig naast het werk treffen om als team leuke activiteiten te ondernemen. De communicatie binnen het team is open en er heerst een informele werksfeer.

De werkzaamheden verricht jij binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Waar MBI voor staat en de kernwaarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid. 

Dit zeggen collega's

"..."
John Doe
Operator
"..."
John Doe
Operator