WIJ ZOEKEN JOU ALS NIEUWE OPERATOR!

Aalst, Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Laat jij ons hoogwaardig machinepark vlekkeloos draaien? Denk jij graag mee over procesverbetering? En wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Met jouw passie voor productieprocessen ben jij precies de operator die wij zoeken! Voor onze productielocaties Veghel, Aalst, Kampen en Nieuw-Lekkerland zoeken wij voortdurend operators. Of je nu affiniteit met beton hebt of niet, één ding weten wij zeker: eens een Steenmeester, altijd een Steenmeester!

Wij zoeken versterking van…

  • Operators a/b
  • Pakketteer- en nabewerkingsoperators
  • Meng- en persoperators

Wat jij gaat doen als Operator

Afhankelijk van de dienst, sta jij in de ochtend, middag of avond klaar op de productieplant. Je kent je doel: beheersen en controleren van het productieproces. Veelal houdt dit in dat je bezig bent met het bedienen van verschillende machines. Soms houdt het in dat je 1ste lijn storingen moet opheffen en complexe storingen doorzet naar de technische dienst. Andere momenten ben je bezig met productwissels en kwaliteitscontrole. Tussendoor ben je ook nog werkvoorbereidend bezig. En ten alle tijden draag jij samen met je team zorg voor veiligheid en orde op de werkvloer. Na enkele uren heb je een welverdiende pauze, waar je samen met collega’s een bakje soep of een gehaktballetje eet. Aan het einde van je dienst bespreek je met je leidinggevende en je team de werkzaamheden van die dag en zorg je voor een optimale dienstoverdracht.

Zo ga jij het verschil maken!

Waar jij terecht komt

Jouw team bestaat uit veel enthousiaste en gedreven operators. Een gezellige groep die elkaar ook weleens buiten het werk treft om als team leuke activiteiten te ondernemen. Samen met jouw team zet je je in om continue processen te verbeteren. Daarbij is de communicatie open en er heerst een informele werksfeer.

De werkzaamheden verricht jij binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 75 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Waar MBI voor staat en de kernwaarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid. Met deze kwaliteiten kun je binnen MBI doorgroeien.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5 procent eindejaarsuitkering. Hiernaast krijg je bij MBI de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit zeggen collega's

"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman TD
"Mijn naam is Benny, ben 33 jaar oud en ruim 10 jaar werkzaam binnen MBI. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor expeditie en het transport vanuit onze vestiging in Kampen. Ik ga altijd iedere dag met veel plezier naar mijn werk en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren bij MBI!"
Benny Zijlstra
Hoofd Logistiek

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Operator?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.