HEB JIJ PASSIE VOOR MACHINES EN WIL JE BIJDRAGEN AAN RECYCLING? WORD OPERATOR BREKERINSTALLATIE BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

Max. €2.775,-

Fulltime

Wat jij gaat doen als Operator Brekerinstallatie

Als Operator van de Brekerinstallatie laat jij deze machine vlekkeloos draaien. Met jouw passie voor machines voel jij je helemaal eigenaar van dit onderdeel in het productieproces. Samen met de shovel, heftruck én een grote zware brekerinstallatie zorg jij er namelijk voor dat breuk en steenafval verpulverd en weer opnieuw gebruikt wordt. Je draagt op deze manier tegelijkertijd jouw steentje bij aan recycling. Tijdens jouw werkdag zorg je altijd voor de veiligheid, orde en netheid. Je werkt veel zelfstandig, maar tijdens je welverdiende pauze, eet je samen met collega’s van andere afdelingen gezellig een bakje soep of een gehaktballetje.    

Het is een afwisselende baan, maar zoek je nog meer afwisseling? Dan bieden wij je de mogelijkheid om ook de functie van kraanmachinist te leren, zodat je de huidige kraanmachinisten bij afwezigheid kunt vervangen. Daarnaast mag in deze baan ook nog zelf bepalen hoe je werktijden eruit komen te zien, wil je juist vroeg in de ochtend beginnen of liever iets later starten, dat kan allemaal. Ook niet ervaren operators nodigen we graag uit om bij ons het vak te leren! 

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie binnen een gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder: 

 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2200,- en € 2775,- bruto per maand op fulltime basis
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 11,40 netto kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

 • Verwerken van afgekeurde producten met behulp van geautomatiseerde brekerinstallatie  
 • Instellen van basisparameters in het systeem   
 • Oplossen van kleine procesverstoringen  
 • Aan- en afvoeren van producten door middel van de shovel en heftruck  
 • Vastleggen van gegevens omtrent kwaliteit, stilstanden, output enzovoort  

Waar jij terecht komt

Je komt te werken op de productielocatie in Veghel. Je rapporteert rechtstreeks aan de werkvoorbereider. Je werkt heel zelfstandig, maar hebt wel dagelijks contact met de collega’s van de productie.  

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 77 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid. 

Dit breng je mee als Operator Brekerinstallatie

Je kunt geconcentreerd en zorgvuldig werken aan jouw taken. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar weet ook goed te communiceren met collega’s van andere afdelingen. Je beheerst de Nederlandse taal.   

 • Je bent enthousiast en leergierig  
 • Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taak  
 • Je werkt graag in de buitenlucht  
 • Je bent geïnteresseerd in geautomatiseerde processen  
 • Heb je nog geen ervaring als operator? Dat is niet erg, we leren het je graag.   
 • Heb je nog geen shovel of heftruckcertificaat? Dat is niet erg, dat regelen we graag.  

Daarnaast herken jij jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid. 

Dit zeggen collega's

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"Ik kwam bij MBI in een warm bad terecht, zo voelde dat en nog steeds heb ik het reuze naar mijn zin binnen dit familiebedrijf. In mijn huidige functie binnen de afdeling Klantleveringen komen alle aspecten aan bod die ik leuk vind om te doen. Je bent in deze rol een spin in het web en daar hou ik van. Wij dragen zorg voor het op de juiste manier verstrekken van gegevens aan de klant en zorgen dat de leveringen op tijd en goed worden aangeleverd op de projecten. Klant- & medewerker tevredenheid staan bij MBI hoog in het vaandel!"
Medewerker klantleveringen
John van Bergen
Medewerker Klantleveringen BG Infra

Contact

Heb je interesse in de vacature Operator Brekerinstallatie? Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met HR via 0413-349528.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl