PASSIE VOOR PRODUCTIEPROCESSEN? GA AAN DE SLAG ALS OPERATOR BIJ EEN TOONAANGEVENDE BETONPRODUCENT!

Aalst, Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Operator B

Als operator bij MBI De Steenmeesters hou jij je in essentie bezig met het produceren, keuren/sorteren en pakketteren van diverse tegels m.b.v. geautomatiseerd meng-, pers- en pakketteerapparatuur. In de functie van allround operator rapporteer je aan Teamleider Productie en geeft zelf (vaktechnisch) leiding aan productiemedewerkers. 
 
Hoe ziet een dag van operator er dan uit bij MBI? Afhankelijk van de dienst, sta jij in de ochtend, middag of avond klaar op de productieplant. Je kent je doel: beheersen en controleren van het productieproces. Veelal houdt dit in dat je bezig bent met het bedienen van verschillende machines. Soms houdt het in dat je 1ste lijn storingen moet opheffen en complexe storingen doorzet naar de technische dienst. Andere momenten ben je bezig met productwissels en kwaliteitscontrole. Tussendoor ben je ook nog werkvoorbereidend bezig. En ten alle tijden draag jij samen met je team zorg voor veiligheid en orde op de werkvloer. Na enkele uren heb je een welverdiende pauze, waar je samen met collega’s een bakje soep of een gehaktballetje eet. Aan het einde van je dienst bespreek je met je leidinggevende en je team de werkzaamheden van die dag en zorg je voor een optimale dienstoverdracht.

Taken en verantwoordelijkheden

Met deze competenties ga jij het verschil maken!

(V)MBO werk- en denkniveau
Je beschikt minimaal over een VMBO diploma. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Efficiënt werken
Zich actief inzetten om taken en opdrachten te vervullen en om realistische prestaties of output te leveren volgens de gestelde eisen.

Kwaliteitsbewustzijn
Zorgen voor een constante kwaliteit, signaleren van problemen, bijsturen binnen de toegestane normen. Anticiperen op problemen, herkennen van verborgen gebreken.

Ordelijkheid
Met zorg en aandacht regels en voorschriften naleven op het gebied van orde, netheid en veiligheid.

Samenwerking
Samenwerken met anderen aan een gemeenschappelijk doel.

Zelfstandigheid
Op gang brengen en afhandelen van activiteiten of processen, zonder hulp van anderen.

Waar jij terecht komt

Jouw team bestaat uit veel enthousiaste en gedreven operators. Een gezellige groep die elkaar ook weleens buiten het werk treft om als team leuke activiteiten te ondernemen. Samen met jouw team zet je je in om continue processen te verbeteren. Daarbij is de communicatie open en er heerst een informele werksfeer.

De werkzaamheden verricht jij binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Waar MBI voor staat en de kernwaarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid. Met deze kwaliteiten kun je binnen MBI doorgroeien.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5 procent eindejaarsuitkering. Hiernaast krijg je bij MBI de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit zeggen collega's

"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman TD
"Mijn naam is Benny, ben 33 jaar oud en ruim 10 jaar werkzaam binnen MBI. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor expeditie en het transport vanuit onze vestiging in Kampen. Ik ga altijd iedere dag met veel plezier naar mijn werk en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren bij MBI!"
Benny Zijlstra
Medewerker Expeditie

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Operator B?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!