SAMENSTELLINGEN CONTROLEREN, MATERIALEN BUNKEREN, PROCES OP GANG BRENGEN, CONTROLEREN EN VERBETEREN. DIT DOE JE ALS OPERATOR BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

Max. €2.824,01,-

2 ploegen

Wat jij gaat doen als Operator (2 ploegen)

Samenstellingen controleren, materialen bunkeren, het proces op gang brengen en vervolgens datzelfde proces controleren en verbeteren; dat doe je als operator bij ons in Veghel.

Wij maken betonklinkers en andere producten voor grond-, weg- en waterbouw. Dat wil zeggen dat je in een proces terechtkomt, waarin je steeds opnieuw controleert of de water-cementverhouding goed is. Heb je geen verstand van betonproducten en er geen ervaring mee? Geen probleem, wij leiden je wel op. Solliciteer vooral als je interesse hebt!

Wat bieden wij?

We bieden je een baan in 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 05.45 uur tot 14.30 uur en van 14.15 uur tot 23.00 uur. Jij bent bereid om af en toe op zaterdag te werken en krijgt daarvoor een mooie toeslag.

 • Basissalaris van minimaal €2.195,75,- en maximaal €2.824,01,- bruto per maand
 • Boven op het basissalaris ontvang je 11,35% ploegentoeslag
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 200% overwerktoeslag als je op zaterdag werkt
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot deelnemen aan fietsregeling
 • Maximaal € 7,20 kilometervergoeding per werkdag
 • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging

Taken en verantwoordelijkheden

 • Controleren en beheren van het productieproces
 • Eenvoudige storingen oplossen en zorgen dat deze niet meer voorkomen
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles (meten is weten)
 • Schoonmaken van je werkplek
 • Verbeteren van het productieproces

Waar jij terecht komt

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Operator (2 ploegen)

Wij nemen de tijd om je intern op te leiden. Jouw motivatie en de wil om te leren is heel belangrijk. Aan een opleiding hechten wij minder waarde. Als je motivatie maar goed is!

 • Lbo/mbo werk- en denkniveau
 • Ervaring als operator binnen een productiebedrijf is een pré

Jij herkent jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Dit zeggen collega's

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"Ik kwam bij MBI in een warm bad terecht, zo voelde dat en nog steeds heb ik het reuze naar mijn zin binnen dit familiebedrijf. In mijn huidige functie binnen de afdeling Klantleveringen komen alle aspecten aan bod die ik leuk vind om te doen. Je bent in deze rol een spin in het web en daar hou ik van. Wij dragen zorg voor het op de juiste manier verstrekken van gegevens aan de klant en zorgen dat de leveringen op tijd en goed worden aangeleverd op de projecten. Klant- & medewerker tevredenheid staan bij MBI hoog in het vaandel!"
Medewerker klantleveringen
John van Bergen
Medewerker Klantleveringen BG Infra

Contact

Heb je interesse in de vacature Operator?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl