MALLEN AFSTELLEN, REPAREREN EN KLAARMAKEN VOOR DE MACHINE. DIT DOE JE ALS MONTEUR MATRIJZEN BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

Max. € 2.836,-

40 uur

Wat jij gaat doen als Monteur Matrijzen

Wat je doet als Monteur Matrijzen? Jij stelt de mallen af, repareert deze en maakt ze klaar voor de machine. Je bent voornamelijk aan het MAG-lassen, slijpen en herstellen. Een mechanische achtergrond is daarom zeer gewenst.

Jij hebt je eigen werkplaats, je eigen gereedschap en je bent eigenaar over het stukje mallen. Je houdt ervan om je eigen werkzaamheden in te delen en daarnaast vind je het prettig om repeterende werkzaamheden te doen. Jij houdt je puur en alleen bezig met de mallen en dat is waar je gelukkig van wordt.

Wat bieden wij jou?

Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

 • Basissalaris van minimaal € 2.159,- en maximaal € 2.836,- bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering.
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling.
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling.
 • Maximaal € 11,40 kilometervergoeding per werkdag.
 • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Preventief en correctief onderhouden van de malvormen en de bijhorende onderdelen en hulpstukken
 • Afstellen van de stempelplaten
 • Zorgdragen voor het gereedmaken van de juiste matrijzen
 • Naar aanleiding van de productieplanning en bij afwezigheid van de medewerker mallen tevens klaarzetten
 • Repareren van ophang- en bevestigingsdelen
 • Signaleren en melden van bijzondere afwijkingen en slijtagepatronen

Waar jij terecht komt

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Monteur Matrijzen

Je valt onder de Technische Dienst alleen je hebt heel erg veel te maken met de productie. Zij maken namelijk de planning wanneer de matrijzen onderhoud kunnen krijgen. In jouw eigen werkgebied ben je veel zelfstandig bezig, alleen er staan wel een heel technisch team achter je waar je een collegiale band mee kunt opbouwen. Je bent verantwoordelijk en toont eigenaarschap.

 • Ervaring op gebied van Metaalbewerking
 • Diploma MAG-lassen
 • In bezit van hijsbewijs en heftruckcertificaat

Jij herkent jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Dit zeggen collega's

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"Ik kwam bij MBI in een warm bad terecht, zo voelde dat en nog steeds heb ik het reuze naar mijn zin binnen dit familiebedrijf. In mijn huidige functie binnen de afdeling Klantleveringen komen alle aspecten aan bod die ik leuk vind om te doen. Je bent in deze rol een spin in het web en daar hou ik van. Wij dragen zorg voor het op de juiste manier verstrekken van gegevens aan de klant en zorgen dat de leveringen op tijd en goed worden aangeleverd op de projecten. Klant- & medewerker tevredenheid staan bij MBI hoog in het vaandel!"
Medewerker klantleveringen
John van Bergen
Medewerker Klantleveringen BG Infra

Contact

Heb je interesse in de vacature Monteur Matrijzen?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl