HET THEMA DUURZAAMHEID IS VAN GROOT BELANG. HELP JIJ ONS MET EEN VOORUITSTREVENDE DUURZAAMHEIDSSTRATEGIE? GA AAN DE SLAG BIJ MBI!

Kampen of Veghel

Sluitingsdatum 31 december 2021

40 uur

Wat jij gaat doen als Medewerker Sales Support (specialisatie duurzaamheid)

Niet alleen maatschappelijk, maar ook binnen MBI B.V. is het thema duurzaamheid van groot belang . Zo is onze wagenparkbeheerder bezig met het verduurzamen van onze leaseauto’s en zoeken wij een nieuwe collega die ons kan ondersteunen bij het verder verduurzamen van onze producten. Er is binnen MBI een vooruitstrevende duurzaamheidsstrategie en met deze nieuwe functie willen wij hier verdere invulling aan geven.

Wat bieden wij?

Een uitdagende nieuwe functie (fulltime) met ruimte voor eigen inbreng en ideeën voor verdere professionalisering binnen een gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Naast een uitstekend salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 7,20 netto kilometervergoeding per werkdag

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je werkt nauw samen met het onderzoekscentrum en de Manager Duurzaamheid omtrent MKI waardes en analyses, zelf voer je de MKI calculaties uit;
 • Je vertaalt marktontwikkelingen, maatschappelijke ontwikkelingen en milieu aspecten naar de commerciële organisatie;
 • Je ondersteunt het adviesteam en de commerciële buitendienst met duurzaamheidsvraagstukken naar klanten en projecten;
 • Je treedt, zowel intern als extern, op als product gerelateerde vraagbaak met betrekking tot duurzaamheid;
 • Je bent gesprekspartner voor onze leveranciers voor de aspecten die betrekking hebben op duurzaamheid;
 • Je staat veelvuldig in contact met de afdeling Marketing om product- en marktontwikkelingen met hen af te stemmen;
 • Je werkt nauw samen met de Technische Product Specialisten op het gebied van productontwikkeling;
 • Je doet voorstellen tot nieuwe producten en concepten in het kader van het thema duurzaamheid;
 • Je participeert in diverse overlegvormen waarin je jouw expertise met betrekking tot duurzaamheid inbrengt.

Waar jij terecht komt

Je komt te werken bij de afdeling Sales Support en rapporteert aan de Manager Sales Support. Verder bestaat de afdeling uit 3 Technisch Product Specialisten en een Medewerker Sales Support. De afdeling fungeert als een echte ‘spin in het web’, waarbij er veelvuldig contact is met de andere afdelingen binnen MBI.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Medewerker Sales Support

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde (bachelor) opleiding;
 • Een pré is een opleiding in de richting van klimaat, milieu-maatschappijwetenschappen of milieukunde;
 • Idealiter heb je reeds werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met de branche.

Daarnaast herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Leergierig, Eigenaarschap, Teamgeest en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"Al enige tijd geleden ben ik komen werken bij MBI op de afdeling HR Support. Voorheen heb ik 16 jaar gewerkt bij hetzelfde bedrijf, dus ik dacht dat het wel even wennen zou worden, maar dat viel ontzettend mee. MBI is een heel leuk bedrijf, met een open cultuur en fijne collega’s waar ik me al snel thuis voelde. Het bedrijf is erg in beweging en zeker op HR gebied veel nieuwe projecten, dus uitdaging genoeg. Ik hoop hier nog lang met plezier te werken!"
Helmi de Vos
HR Support
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Accountmanager

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Medewerker Sales Support?

Neem contact op met Alfons Olde Bijvank, Manager Sales Support, of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.