HELP JIJ MEE AAN MEER TEVREDEN KLANTEN? BEGELEID HET PROCES VAN BEGIN TOT EIND EN ONDERHOUD DE COMMUNICATIE. WELKOM BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

Max. € 3.282,-

32 of 40 uur per week

Wat jij gaat doen als Medewerker Orderadministratie

De MBI producten zijn zeer gewild. Niet gek ook, aangezien onze producten bijdragen aan een mooiere, comfortabelere en duurzamere buiten-leefomgeving. Voordat het zover is, moeten onze producten eerst door onze klanten worden afgenomen. En daar hebben wij jou voor nodig! Als Medewerker Orderadministratie begeleid je de orders en afroepen van begin tot het einde in het proces en onderhoud je communicatie met klanten zodat een tevreden levering plaats kan vinden.

Wat bieden wij?

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Het aantal uur wat je graag wil, is te overleggen. Naast een goed basissalaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Mogelijkheid tot hybride werken (gedeeltelijk op locatie én gedeeltelijk thuis)
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 11,40 netto kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

 • In overleg met opdrachtgevers, uitvoerders of werkvoorbereiders vraag je leverschema’s op en overleg je met afdelingen productieplanning en inkoop of de gevraagde leverdata mogelijk zijn;
 • Je registreert alle gemaakte afspraken en wijzigingen op; leverschema’s in SAP;
 • Je verwerkt de afroepen en orders;
 • Extern verstrek je alle nodige informatie onder andere over voorraden, levertijden en ingeplande vrachten aan opdrachtgevers, werkvoorbereiders en uitvoerders;
 • Intern werk je onder andere samen met productieplanning, verkoop, expeditie en inkoop;
 • Dagelijks draag je bij aan het continu verbeteren van het totale proces.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een gezellig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. De afdeling klantleveringen valt onder verantwoordelijkheid van het Hoofd Logistiek. De afdeling bestaat uit 10 teamleden. 

Als familiebedrijf is het bij MBI goed voor elkaar. Korte lijnen, fijne communicatie en een echt ‘mensen-bedrijf’. Ook in deze tijden van onzekerheid gaat het MBI goed en dus ook met onze Steenmeesters!

 

Dit breng je mee als Medewerker Orderadministratie

Je bent een teamspeler maar ook in staat om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Je weet prioriteiten te stellen, hebt een positieve instelling en bent leergierig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent daarmee klantgericht. Je neemt initiatief en denkt oplossingsgericht, je hebt een positieve instelling en je kan goed functioneren in een drukkere omgeving.

Concreet beschik je over:

 • minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • een afgeronde MBO-3 opleiding richting administratie of logistiek;
 • kennis van wegenbouwsector en SAP is een voordeel.

Daarnaast herken je jezelf in de vijf kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierig.

Dit zeggen collega's

"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Adviseur
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Key-Accountmanager

Contact

Heb je interesse in de functie van Medewerker Orderadministratie? Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jos van Nistelrooij, Hoofd Logistiek via jvnistelrooij@mbi.nl. 

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we je naar onze website: www.mbi.nl