ZORG JIJ DAT DE JUISTE PRODUCTEN OP DE JUISTE PLEK KLAAR STAAN VOOR ONZE TRANSPORTEURS? WORD LOGISTIEK MEDEWERKER BIJ MBI!

Kampen

Per direct beschikbaar

Max. €2.666

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Medewerker 

Op onze vestiging in Kampen worden tuintegels en gevelstenen geproduceerd. Onze producten dragen bij aan een mooiere, comfortabelere en duurzamere leefomgeving.

Als Logistiek Medewerker is het jou verantwoordelijkheid om de juiste producten op de juiste plek klaar te zetten voor onze transporteurs. Aan de hand van een digitaal pickscherm in je heftruck, krijg je te zien wat je gaat picken en klaarzetten. Met de heftruck kan je gemakkelijk deze producten bij elkaar verzamelen. Je controleert of de stenen er netjes uitzien en of je het juiste product en de juiste hoeveelheid hebt. Vervolgens rijd je de producten naar een aparte locatie op het terrein waar de vrachtwagen deze kunnen inladen om te brengen naar onze tuindealers.

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Omdat je te maken hebt met seizoensinvloeden, kunnen bestellingen soms enorm pieken. Komt het voorjaar eraan? Of is het bijna zomer? Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat iedereen in zijn of haar omgeving kan genieten van MBI.

Dit bieden wij:

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris van minimaal € 2.134,- en maximaal € 2.666,- bruto per maand
 • Daar bovenop ontvang je bij werken in een 2 ploegendienst 11,35% ploegentoeslag
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 11,40 kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een tijdelijk contract, maar met uitzicht op een vast dienstverband

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat onze stenen, dag in, dag uit, aan- en afgevoerd worden. Tuindealers en/of bouwbedrijven krijgen, mede dankzij jou, iedere dag een lading strakke tegels afgeleverd.

Concreet ga je:

 • Aan de hand van een digitaal pickscherm in je heftruck, krijg je te zien wat je moet picken en klaarzetten;
 • Met de heftruck haal je de juiste producten op;
 • Je controleert of de stenen er netjes uitzien en of je het juiste product en de juiste hoeveelheid hebt;
 • Vervolgens rijd je de producten naar de locatie op het terrein waar de vrachtwagens worden geladen;
 • Je zorgt voor een verzorgd terrein door het uitvoeren van opruimwerkzaamheden;
 • Je draagt bij aan het algemeen terreinonderhoud.

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Omdat je te maken hebt met seizoensinvloeden, kunnen bestellingen soms enorm pieken. Komt het voorjaar eraan? Of is het bijna zomer? Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat iedereen in zijn of haar omgeving kan genieten van de mooie tegels van MBI.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit 8 collega’s en wordt aangestuurd door Teamleider Logistiek. De afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Logistiek.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1945 nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid

Dit breng je mee als Logistiek Medewerker 

Om de juiste producten en aantallen te picken, is een scherpe blik van belang! Ook kun je goed overweg met een computer en zet je de ‘schouders eronder’ als de situatie daarom vraagt. Daarnaast staat veiligheid te allen tijde voorop in je functioneren. Verder beschik jij over:

 • Een heftruckcertificaat;
 • De bereidheid te werken buiten kantoortijden en ploegendienst
 • Vergelijkbare werkervaring (pré).

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"Mijn naam is Benny Zijlstra en ik ben sinds 2008 werkzaam binnen MBI. Wat MBI voor mij kenmerkt is een familiebedrijf met voldoende vrijheden en ontwikkel/ doorgroeimogelijkheden. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor de logistiek op onze vestiging in Kampen. Heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin bij MBI en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren!
Benny Zijlstra
Hoofd Logistiek Kampen
“MBI is een bedrijf dat potentie ziet in haar eigen medewerkers. Het is een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van, in 2015 ben ik als uitzendkracht bij MBI binnengekomen als orderpicker. Op het terrein in Kampen heb ik een groot project mogen leiden met goede ondersteuning van mijn direct leidinggevende en mocht als Logistiek Medewerker het Inbound proces coördineren en de voorraad beheren. Inmiddels ben ik Logistiek Planner. Ik heb hier dus enorm veel mogen leren en ben mezelf nog altijd aan het ontwikkelen.”
BRI_7700 Marcel Groothand
Marcel Groothand
Logistiek Planner Kampen

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met HR via hr@mbi.nl of 0413-349528. Solliciteren kan door middel van het sturen van een motivatiebrief inclusief CV naar recruitment@mbi.nl