BEN JIJ COMMUNICATIEF, KLANTGERICHT EN HEB JIJ PASSIE VOOR SUPPLY CHAIN? WORD ONZE NIEUWE MEDEWERKER KLANTLEVERINGEN!

Veghel

Sluitingsdatum: 8 aug 2020

32-40 uur per week

Ben jij de spin in het web die het leuk vindt om te communiceren met alle partijen die betrokken zijn bij het proces van bestelling tot levering van onze producten? Dan ben jij met jouw enthousiasme en ervaring de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat jij gaat doen als medewerker klantleveringen

In de functie van medewerker klantlevering ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van afroepen, intern afstemmen van mogelijkheden en onderhouden van communicatie met klanten om te komen tot een levering naar volle tevredenheid van de klant. In deze functie heb je veelvuldig contact met onze klanten, met verkoop en met productieplanning. Het klantcontact heb je via telefoon en e-mail. De klanten die MBI vanuit haar hoofdvestiging in Veghel bedient zijn operationeel binnen de infra sector. Met jouw rol binnen klantleveringen bij MBI draag je dus elke dag bij aan een mooier Nederland! 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het verwerken van de afroepen en orders;
  • Het (telefonisch) verstrekken van informatie aan veelal uitvoerders over voorraden, levertijden en ingeplande vrachten;
  • Informatie uitwisselen met orderbeheer over doorlooptijden, start- en einde van het werk en afnameplicht van speciale producten;
  • Indien nodig ondersteuning bieden rondom het orderproces (begeleiding en beheer van orders);
  • Samenwerking met afdelingen Verkoop binnen- en buitendienst, Expeditie en Inkoop.

Zo ga jij het verschil maken!

  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Afgeronde MBO- 3 opleiding richting administratie of logistiek;
  • Kennis van de wegenbouwsector en SAP is een pré.

Je bent een teamspeler maar ook in staat om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Je weet prioriteiten te stellen, hebt een positieve instelling en bent leergierig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent daarmee klantgericht. Je neemt initiatief, je bent analytisch en denkt oplossingsgericht, je hebt een positieve instelling en je kan goed functioneren in een drukkere omgeving. Ten slotte herkent jij jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een gezellig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. De afdeling klantleveringen valt onder verantwoordelijkheid van de Directeur Supply Chain & ICT. De afdeling bestaat uit 9 teamleden.

De werkzaamheden verricht je bij MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5 procent eindejaarsuitkering. Hiernaast krijg je bij MBI de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit zeggen collega's

"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
Erwin Aarts
Directeur Supply Chain & ICT Logistiek
"Hoi, ik ben Inez van Essen en werk ruim een jaar bij MBI. Sinds kort werk ik voor afdeling orderbeheer. Ik zorg ervoor dat wij informatie krijgen over hoe projecten lopen en wanneer en hoeveel materiaal nodig is. Met deze informatie voorzien wij afdeling productieplanning van kennis, waarmee zijn hun productieplanning kunnen aansturen."
Inez van Essen
Medewerker Orderbeheer

Contact

Heb je nog vragen over de vacature medewerker klantleveringen?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!