ALS KLANTENSERVICE MEDEWERKER BEN JIJ HET VISITEKAARTJE VAN MBI!

Kampen

Per direct beschikbaar

40 uur per week (of 20 uur in overleg)

Ben jij iemand die plezier vindt in het contact met klanten en heb je een service gerichte mentaliteit? Haal jij er energie uit om je administratieve zaken goed op orde te houden? Wil je aan de slag in een dynamische werkomgeving? Dan is de functie van Klantenservice medewerker iets voor jou!

Wat jij gaat doen als Medewerker Klantenservice

Als Medewerker Klantenservice ben jij het visitekaartje voor het bedrijf door dagelijks in contact te staan met de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze organisatie Ook ben jij iemand die meedenkt met de organisatie en scherp durft te zijn op de werkzaamheden. Correcte opvolging geeft en de belofte aan de klant ook waarmaakt.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je draagt zorg voor een correcte en servicegerichte afhandeling van het inkomend telefoonverkeer;
 • Je behandelt schriftelijk (consumenten-)vragen met betrekking tot tuin- en bouwproducten voor zowel de Nederlandse als de Belgische Markt. Deze vragen komen binnen via de MBI site;
 • Je begeleidt bezoekers van de showtuin Kampen, waarbij uitleg kan worden gegeven over toepassingsmogelijkheden en indien nodig wordt doorverwezen naar een MBI dealer;
 • Je ontvangt en staat bezoekers te woord die op locatie komen;
 • Je verwerkt inkomende en uitgaande poststromen;
 • Je ondersteunt het verkoopkantoor in Kampen op facilitair en administratief gebied;
 • Je treedt op als gastvrouw/gastheer op huis evenementen.

Zo ga jij het verschil maken!

Nieuwsgierig en sociaal en gaat makkelijk het gesprek aan. Je bent administratief goed onderlegd en durft te vragen indien het lastig wordt. Je bent van nature servicegericht, je werkt secuur en kunt goed overweg met (verschillende) software systemen. Daarnaast vragen wij:

 • Een communicatief vaardige collega, die duidelijk en rustig (telefonisch) kan communiceren met klanten;
 • Een afgeronde opleiding op MBO niveau;
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij een proactieve houding en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt;
 • Recente werkervaring in een soortgelijke functie.

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: eigenaarschap, leergierigheid, teamgeest, inventiviteit en oog voor detail.

Waar jij terecht komt

MBI is niet zo maar maar een ‘betonfabriek’. In Kampen maken wij duurzame, esthetische sierbestrating en gevelstenen die betekenis hebben. Door ons worden woonwijken mooier, winkelcentra gezelliger en menig achtertuin een heerlijke plek om te vertoeven. 

Niet alleen in onze productie, maar ook in onze service draait het om kwaliteit! Daarom is jouw functie onderdeel van de afdeling Verkoop Binnendienst, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Verkoop Binnendienst. Met meer dan een tiental collega’s zorg jij voor de service die MBI zo onderscheidend maakt als producent.

Als familiebedrijf is het bij MBI goed voor elkaar. Korte lijnen, fijne communicatie en een echt ‘mensen-bedrijf’. Ook in deze tijden van onzekerheid gaat het MBI goed en dus ook onze Steenmeesters! Spreekt dit je aan? Reageer dan direct! 

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie met ruimte voor eigen inbreng en ideeën voor verdere professionalisering binnen een gezond en groeiend bedrijf. Een parttime invulling met twee functionarissen voor 20 uren per week behoort ook tot de mogelijkheden. MBI kent goede arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je bij een fulltime dienstverband 37 vrije dagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering én kent MBI een gunstige winstdelingsregeling. Maar misschien nog belangrijker: je krijgt er 400 leuke collega’s bij!

Dit zeggen collega's

"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Accountmanager
"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
vacature accountmanager
Chantal Spijker
Accountmanager

Contact

Heb je interesse of vragen over de functie Medewerker Klantenservice? Neem dan contact op met Hidde de Kleine, Teamleider Verkoop Binnendienst Tuin en Bouw, via telefoonnummer 038-3994200.

Solliciteer eenvoudig via het formulier!