BEN JIJ DIE FINANCIËLE DUIZENDPOOT DIE VEEL ENERGIE KRIJGT VAN EEN DYNAMISCHE WERKOMGEVING? GA AAN DE SLAG BIJ MBI!

Veghel

Sluitingsdatum 14 mei 2021

40 uur

Wat jij gaat doen als Medewerker Financiële Administratie

Ben jij die financiële duizendpoot die veel energie krijgt van een dynamische werkomgeving? Ben jij een teamspeler, maar voel jij je ook zelf eigenaar voor jouw taken en verantwoordelijkheden? Is schakelen tussen verschillende werkzaamheden jouw tweede natuur? En gaat jouw hart sneller kloppen van een goedlopend financieel proces? Dan ben jij met jouw enthousiasme en ervaring wellicht onze nieuwe collega die we zoeken voor ons klein maar fijn financieel team!

In de functie van Medewerker Financiële Administratie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheren van de (crediteuren)administratie. Je levert een bijdrage aan de maandafsluiting en aan andere financiële administraties, registraties en processen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Controleren, inboeken en verwerken van kostenfacturen
 • Koppelen van inkoopfacturen aan inkoopbestelorders
 • Bewaken van betaaltermijnen en betaalbaar stellen van facturen
 • Dagelijkse verwerking van bankafschriften
 • Contact met interne en externe partijen bij vragen of afwijkingen
 • Specificeren, bijwerken en opschonen van tussenrekeningen
 • Verzorgen van doorbelastingen en reserveringen
 • Leveren van een bijdrage aan maand- en jaarafsluiting
 • Beheren van de afdelingsmailbox
 • Archiveren, grotendeels digitaal

Dit breng je mee als Medewerker Financiële Administratie

Je bent accuraat en zorgvuldig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler maar ook in staat om zelfstandig te werken. Je weet te schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten te stellen. Verder heb je ook als persoon een positieve en opgewekte bijdrage aan het team. Daarnaast heb je:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Afgeronde MBO opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie;
 • Goede kennis van SAP is een pré
 • Kennis van de MS office pakketten Word en Outlook, uitgebreide kennis en ervaring met Excel.

Jij herkent jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team met nog twee collega’s en een meewerkend Teamleidster.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (25 verlof dagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5% eindejaarsuitkering). Daarnaast zorgen we er ook voor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

Dit zeggen collega's

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vindt om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"Ik kwam bij MBI in een warm bad terecht, zo voelde dat en nog steeds heb ik het reuze naar mijn zin binnen dit familiebedrijf. In mijn huidige functie binnen de afdeling klantleveringen komen alle aspecten aan bod die ik leuk vindt om te doen. Je bent in deze rol een spin in het web en daar hou ik van. Wij dragen zorg voor het op de juiste manier verstrekken van gegevens aan de klant en zorgen dat de leveringen op tijd en goed worden aangeleverd op de projecten. Klant- & medewerker tevredenheid staan bij MBI hoog in het vaandel!"
Medewerker klantleveringen
John van Bergen
Medewerker Klantleveringen BG Infra

Contact

Heb je interesse in de vacature Medewerker Financiële Administratie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 14 mei 2021 naar mvdven@mbi.nl. Cv’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. 

Voor meer informatie over deze uitdagende functie neem je contact op met Mandy van de Ven – Teamleidster Financiële Administratie – via telefoonnummer: 0413-349526.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl

NB. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.