BEN JIJ DIE FINANCIËLE DUIZENDPOOT DIE VEEL ENERGIE KRIJGT VAN EEN DYNAMISCHE WERKOMGEVING? GA AAN DE SLAG BIJ MBI EN KOM ONS ENTHOUSIASTE TEAM VERSTERKEN!

Veghel

Per direct beschikbaar

Min. €2.500,-

32, 36 of 40 uur (in overleg)

Wat jij gaat doen als Medewerker Financiële Administratie

Samen met een team van vier collega’s onder andere 32.000 facturen per jaar tijdig boeken; dat is waar jij als Medewerker Financiële Administratie aan bijdraagt. Natuurlijk doen we veel meer dan dat! Jij verwerkt namelijk dagelijks de bankafschriften en levert een bijdrage aan de maand- en jaarafsluiting. Daarnaast houd je actief de administratie-mailbox bij en verwerk je facturen in ISP. Niet te vergeten ben je ook alert op de betalingsherinneringen. Er is dus geen moment dat je jezelf hoeft te gaan vervelen in deze mooie functie bij een informeel familiebedrijf. Daarnaast is er ook genoeg te leren en bieden we verschillende doorgroeimogelijkheden!

Als jij er niet bent, dan kunnen we de hoeveelheid werk niet bijhouden. We hebben een forse workload en jij gaat er een bijdrage aan leveren om dit in goede banen te leiden. Met jouw kennis en ervaring in het crediteurenwezen pak je de zaken snel op. Jij hebt de competenties om mee te kunnen bewegen met de explosieve groei van MBI. Wanneer je op zoek bent naar een informele productie-organisatie, dan zien wij jouw cv graag verschijnen! Let op: humor vinden wij belangrijk in ons nu nog 4-koppige team!

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie binnen een gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris van minimaal € 2500,- bruto per maand op fulltime basis
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling
 • Collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 11,40 netto kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Medewerker Financiële Administratie ben je de helpende handjes op de afdeling. Het aantal uur voor deze functie is te overleggen.

 • Controleren, inboeken en verwerken van kostenfacturen
 • Koppelen van inkoopfacturen aan inkoopbestelorders
 • Bewaken van betaaltermijnen en betaalbaar stellen van facturen
 • Dagelijkse verwerking van bankafschriften
 • Leveren van een bijdrage aan maand- en jaarafsluiting
 • Diverse overige voorkomende taken zoals betalingsherinneringen e.d.

Waar jij terecht komt

De financiële administratie van de MBI vestigingen bevindt zich op de locatie in Veghel. Op deze locatie zit een team dat bestaat uit 3 collega’s en een Teamleider. De sfeer op de afdeling komt helemaal overeen met de sfeer van de rest van de organisatie, informeel, laagdrempelig en persoonlijk. Een hardwerkend team waar ook volop ruimte is voor een grapje.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Medewerker Financiële Administratie

Je bent accuraat en zorgvuldig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler maar ook in staat om zelfstandig te werken. Je weet te schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten te stellen. Verder heb je ook als persoon een positieve bijdrage aan het team.

 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. Ben je afgestudeerd? Dan ben je ook welkom om te solliciteren.
 • Afgeronde MBO opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie;
 • Goede kennis van SAP is een pré.
 • Kennis van de MS office pakketten Word en Outlook, enige ervaring met Excel is zeer gewenst.

Daarnaast herken jij jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Dit zeggen collega's

“Mijn naam is Mandy van de Ven en ik ben sinds augustus 2018 werkzaam als Teamleider Financiële Administratie binnen MBI. Het werken bij MBI bevalt me enorm goed mede omdat het, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een nuchter Brabants familiebedrijf is gebleven. De informele sfeer en leuke collega’s zorgen er elke dag weer voor dat ik met plezier aan het werk kan gaan. Er liggen nog genoeg uitdagingen voor de financiële afdeling, maar ik ben ervan overtuigd dat ik die, samen met mijn team, allemaal kan aanpakken en tot een goed einde kan brengen!“
Foto vacatureplaatsing Mandy van de Ven vierkant
Mandy van de Ven-van Hulsel
Teamleider Financiële Administratie
"Inmiddels werk ik ruim 10 jaar bij MBI op de Financiële Administratie. Ik heb de kans gekregen me te ontwikkelen op dit gebied vanuit mijn studie en heb deze met 2 handen destijds aangepakt. De werkzaamheden zijn breed en dit maakt het interessant om te blijven groeien qua kennis en verantwoordelijkheid. Tot op heden werk ik nog steeds met veel plezier bij MBI, we hebben een fijn team met een open communicatie waardoor we elkaar ondersteunen waar nodig."
Marian Brands
Medewerker Financiële Administratie

Contact

Heb je interesse in de vacature Medewerker Financiële Administratie? Solliciteer dan direct via het formulier! 

Voor meer informatie over deze uitdagende functie neem je contact op met Mandy van de Ven – Teamleidster Financiële Administratie – via telefoonnummer: 0413-349526 of mvdven@mbi.nl

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl

NB. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.