BEN JIJ GRAAG BEZIG MET FACTUREN EN BANKAFSCHRIFTEN ÉN HOU JE VAN HUMOR? GA AAN DE SLAG BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur

Wat jij gaat doen als Crediteurenadministratie

Samen met een team van drie collega’s onder andere 27.000 facturen per jaar tijdig afboeken; dat is waar jij als medewerker crediteurenadministratie aan bijdraagt. Natuurlijk doen we veel meer dan dat. Jij verwerkt namelijk dagelijks de bankafschriften en levert een bijdrage aan de maand- en jaarafsluiting. Een mooie baan bij een informeel familiebedrijf.

Als jij er niet bent, dan kunnen we de hoeveelheid werk niet bijhouden. We hebben een forse workload en jij gaat er een bijdrage aan leveren om dit in goede banen te leiden. Met jouw ruime ervaring in het crediteurenwezen pak je de zaken snel op. Jij hebt de competenties om mee te kunnen bewegen met de explosieve groei van MBI. Wanneer je op zoek bent naar een informele productie-organisatie, dan zien wij jouw cv graag verschijnen! Let op: humor is belangrijk in ons nu nog 3-koppige team crediteurenmedewerkers!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Controleren, inboeken en verwerken van kostenfacturen
 • Dagelijkse verwerking van bankafschriften
 • Leveren van een bijdrage aan maand- en jaarafsluitingen
 • Bewaken van betaaltermijnen en betaalbaar stellen van facturen
 • Specificeren, bijwerken en opschonen van tussenrekeningen

Dit breng je mee als Medewerker Crediteurenadministratie

Stel je voor: er komt ergens een verschil in de administratie naar voren en dat correspondeert niet met de rest van de administratie. Jij hebt het analytische vermogen en het geduld om dit verschil uit te zoeken. Sterker nog: jij vindt dat juist leuk en verbindt de juiste lijnen aan elkaar.

 • Minimaal 3 jaar ervaring als financieel medewerker bij een technisch- en/of productiebedrijf
 • Kennis van SAP
 • Mbo-diploma richting Financieel, Administratief of Economisch

Jij herkent jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team met nog twee collega’s en een meewerkend Teamleidster.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Wat bieden wij?

Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

 • Basissalaris van minimaal € 2.500,- en maximaal € 3.411,- bruto per maand
 • Vanaf 1 juli komt daar 2% cao-verhoging bovenop
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 7,20 kilometervergoeding per werkdag
 • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging

Dit zeggen collega's

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vindt om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"Ik kwam bij MBI in een warm bad terecht, zo voelde dat en nog steeds heb ik het reuze naar mijn zin binnen dit familiebedrijf. In mijn huidige functie binnen de afdeling klantleveringen komen alle aspecten aan bod die ik leuk vindt om te doen. Je bent in deze rol een spin in het web en daar hou ik van. Wij dragen zorg voor het op de juiste manier verstrekken van gegevens aan de klant en zorgen dat de leveringen op tijd en goed worden aangeleverd op de projecten. Klant- & medewerker tevredenheid staan bij MBI hoog in het vaandel!"
Medewerker klantleveringen
John van Bergen
Medewerker Klantleveringen BG Infra

Contact

Heb je interesse in de vacature Medewerker Crediteurenadministratie?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl

NB. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.