HEB JIJ EEN PASSIE VOOR TECHNIEK EN SLEUTEL JE GRAAG AAN JE CARRIÈRE? WORD MECHANISCH MONTEUR BIJ MBI!

Aalst, Kampen, Nieuw-Lekkerland, Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Mechanisch Monteur

Als mechanisch monteur binnen de Technische Dienst van MBI ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, oplossen van storingen en ondersteunen bij modificatie- en nieuwbouwwerkzaamheden aan machines, installaties en utilities op werktuigbouwkundig gebied en dagelijks bijdragen aan het continu verbeteren van het totale proces.

Taken en verantwoordelijkheden

Met deze competenties ga jij het verschil maken!

Expertise/vakkennis
Toevoegen van betekenis aan informatie in een bepaalde werksituatie. Ontwikkelen en verdiepen van kennis op een bepaald aandachtsgebied/vakgebied en vertalen van de consequenties daarvan voor de eigen organisatie.

Probleemoplossend vermogen
Herkennen van belangrijke informatie, leggen van verbanden tussen gegevens en bedenken van alternatieve oplossingen en aangeven van consequenties.

Flexibiliteit
Doelmatig (blijven) handelen door zich aan te passen aan of in te spelen op veranderde omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of gewijzigde personele bezetting of -verhoudingen binnen de organisatie.

Orde, net- en veiligheid
Zich met zorg en aandacht houden aan de regels en voorschriften omtrent orde, net- en veiligheid.

Zelfstandigheid
Op gang brengen en afhandelen van activiteiten of processen, zonder hulp van anderen.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team van monteurs die samen ook eens leuke activiteiten onderneemt buiten werktijden. Als mechanisch monteur rapporteer je aan het Hoofd Technische Dienst. In deze functie werk je in dagdienst waarbij enige mate van flexibiliteit wordt verwacht. Denk hierbij bijv. aan een ploegoverdracht in de avond. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 75 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Wat bieden wij?

MBI is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf en heeft marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, winstdeling, 3,5 procent eindejaarsuitkering. Hiernaast krijg je bij MBI de mogelijkheid om jezelf als mechanisch monteur verder te ontwikkelen middels opleidingen of cursussen. Zo zijn er collega’s binnengekomen als mechanisch monteur, maar hebben ook kennis opgedaan over elektrotechniek en zich verder ontwikkeld tot allround monteur. 

Dit zeggen collega's

"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd Technische Dienst Aalst
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman Technische Dienst

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Mechanisch Monteur?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

Vacature Mechanisch Monteur bij de Technische Dienst

Voor onze productielocatie in Kampen

MBI De Steenmeesters is al sinds 1945 een toonaangevend en innovatief producent van betonnen gevel-, straat en tuinstenen. MBI onderscheidt zich positief in vele opzichten als familiebedrijf. Niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die prima passen in het kader van “duurzaam bouwen”, maar ook door een organisatie die erop gericht is klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. MBI heeft 350 medewerkers die werkzaam zijn op de productie- en verkooplocaties in Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland.

Functie omschrijving

Het verrichten van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden van met name mallen, zodat deze goed (blijven) functioneren in het productieproces. Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

Profiel

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt een technische achtergrond. Tevens ben je een vaardige lasser. Voor reparaties aan mallen is het prettig dat je, naast booglassen, ook ervaring hebt met MIG/MAG en TIG lassen. Je bent communicatief vaardig en vindt het prettig om in teamverband te werken. Daarnaast ben je enthousiast, neem je initiatief en heb je een positieve instelling. Andere eigenschappen die op jou van toepassing zijn:

Wij bieden jou

Een uitdagende functie met mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond en groeiend bedrijf. MBI kent goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie in een 2-ploegendienst. Gemiddeld werken medewerkers 15 jaar bij ons. Daar zijn we trots op. We doen dan ook ons best om een goede werkgever te zijn. We leren mensen graag goed kennen, want MBI is nog steeds een echt familiebedrijf.


Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jarno de Vries, hoofd TD. Solliciteren kan door middel van het sturen van een motivatiebrief inclusief CV naar jdevries@mbi.nl. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.