HOUD JIJ DE PRODUCTIEMACHINES DRAAIEND? GA AAN DE SLAG ALS MECHANISCH MONTEUR BIJ MBI!

Aalst

Per direct beschikbaar

Max. €3.545,78

3-ploegendienst

Wat jij gaat doen als Mechanisch Monteur (3 ploegen)

In de vroege- en late dienst leg jij als mechanisch storingsmonteur “noodverbanden” aan om de productiemachines aan de gang te houden. Tijdens de nachtdienst wordt correctief en preventief onderhoud gepleegd zodat de productie overdag weer goed verder kan draaien.

Je werkt als mechanisch monteur in 3-ploegendienst. Het voordeel hiervan is dat je buiten calamiteiten, extra productie en verbeterprojecten, het weekend vrij bent en dat je geen pieperdiensten hoeft te draaien. We werken tegen de klok in en we beginnen op zondagavond om 22.00 uur.

In Aalst maken we sierbestrating, tegels, trottoirbanden en diverse producten voor de weg- en waterbouw. Het productieproces hiervan kent veel (grove) technische stappen. Deze stappen zorgen voor slijtage aan onderdelen van machines. Jij brengt deze in kaart en bent vooral bezig met hydrauliek, pneumatiek, diverse mechanische aandrijvingen maar ook met lassen, slijpen in de goed ingerichte werkplaats.

Wat bieden wij?

Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

 • Basissalaris van minimaal €2.337,59 en maximaal €3.545,78 bruto per maand.
 • Boven op het basissalaris ontvang je 19,14% ploegentoeslag.
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
 • 200% overwerktoeslag als je op zaterdag werkt.
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering.
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling.
 • Mogelijkheid tot deelnemen aan fietsregeling.
 • Maximaal € 7,20 kilometervergoeding per werkdag.
 • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van correctief onderhoud (plotselinge storingen verhelpen).
 • Revisiewerkzaamheden in de werkplaats (lassen, slijpen, draaien).
 • Samen met de operators achterhalen waar de storing zit.
 • Meehelpen voorbereiden van onderhoudstops.
 • Registeren van je werkzaamheden en verbruikte onderdelen in een databasesysteem.

Waar jij terecht komt

Je komt in een hardwerkend team terecht van 4 andere collega’s. Dit team zorgt er iedere dienst voor dat alles op rolletjes loopt. En ja, dat houdt ook in dat je iedere dag de machines schoonmaakt. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Mechanisch Monteur

Als een Willie Wortel duik je, na veiligstellen van de installatie, in de storing. Een storing is nooit hetzelfde, maar met jouw ruime ervaring als mechanisch monteur heb je overal een oplossing voor.

 • Ervaring als mechanisch monteur of monteur werktuigbouwkunde binnen een (proces) technisch bedrijf.
 • Je hebt ervaring met elektrode, MIG/MAG lassen.
 • Lts/mbo opleiding afgerond richting metaaltechniek, werktuigbouwkunde, SOM, mechanische technieken of andere technische richting.

Dit zeggen collega's

"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd Technische Dienst Aalst
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman Technische Dienst

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Mechanisch Monteur?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.