ONDERHOUD JIJ DE CONTACTEN MET ONZE TRANSPORTEURS? WORD LOGISTIEK PLANNER BIJ MBI!

Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

Max. €3.510,-

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Planner 

Als Logistiek Planner begeleid en verwerk je inkomende en uitgaande transporten en onderhoud je contact met onze transporteurs. Het is belangrijk dat onze producten goed worden afgeleverd bij onze klanten en daar hebben wij jou voor nodig.

In Nieuw-Lekkerland maken we onze bestseller product: GeoCeramica®. Een keramische tegel onlosmakelijk verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag.


Je gaat graag zelfstandig en zorgvuldig te werk, maar je bent ook een goede teamspeler. Je maakt je werk snel eigen en concreet. Dus krijg jij energie van plannen? Solliciteer dan direct!

Dit bieden wij:

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris van minimaal € 2.610,- en maximaal € 3.510,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 12,60 kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een tijdelijk contract, maar met uitzicht op een vast dienstverband

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Planner ben jij verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van ons totale logistieke proces, waaronder het transport, de inslag, opslag en uitslag van de processen.

Concreet ga je:

 • Ervoor zorgen dat de geplande transporten uitgevoerd worden;
 • Het inzetten van pickopdrachten;
 • Het plannen van de aanname van retourgoederen, halffabricaten, inkoopartikelen, verpakkingsmateriaal en verplaatsingsopdrachten en zorg je voor de juiste verdeling op het terrein:
 • Zorgen voor de juiste verdeling van opdrachten naar de logistieke medewerkers middels de planningscockpit;
 • Het uitvoeren van een dagelijkse controle in SAP op concrete verwerking van de leveringen ten behoeve van de facturatie;
 • Signaleren en verwerken van afwijkingen en bijzonderheden;
 • Het dagelijks bijdragen aan het continu verbeteren van het totale proces.
 • Systemen schoon en up-to-date houden.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team op onze vestiging in Nieuw-Lekkerland. Hier wordt onze bestseller geproduceerd, namelijk het product GeoCeramica® een keramische tegel dat onlosmakelijk is verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. De plant is volop in ontwikkeling en er werken ruim 80 leuke collega’s. 

Als Logistiek Planner kom je in het Logistiek Team terecht dat bestaat uit zo’n 15 collega’s en je wordt aangestuurd door Hoofd Logistiek. 

MBI is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1945. Dankzij de passie en het vakmanschap van onze Steenmeesters groeien we nog steeds. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.

Dit breng je mee als Logistiek Planner

Als Logistiek Planner ga je graag zelfstandig en zorgvuldig te werk, maar je bent ook een goede teamspeler. Je maakt je werk snel eigen en concreet:

 • Beschik je over MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal;
 • Je denkt goed mee met de klant;
 • Je neemt initiatief, denkt oplossingsgericht en hebt een positieve instelling;
 • Je hebt affiniteit met diverse computersystemen (o.a. SAP)

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

‘’Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij MBI. Stil zitten bij MBI doen we niet, elke dag kijken we naar ontwikkelingen en verbeteringen die we kunnen doorvoeren binnen de afdeling om het gewenste resultaat te behalen. Hier krijg je alle vrijheid in om zo stappen te maken naar een betere ontwikkeling/toekomst voor jezelf en MBI. De collega’s binnen MBI zorgen voor een prettige werksfeer en staan altijd voor eenieder klaar’’
Nicky Bezemer
Hoofd Logistiek Nieuw-Lekkerland
"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen van der Sluijs
Marleen van der Sluijs
Medewerker Bedrijfsbureau

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met HR via hr@mbi.nl of 0413-349528. Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw sollicitatie naar recruitment@mbi.nl

Over MBI

 In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. 

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we je naar onze website: www.mbi.nl