BEN JIJ AMBITIEUS EN HOUD JE VAN EEN DYNAMISCHE OMGEVING? WORD LOGISTIEK PLANNER BIJ MBI!

Kampen

Per direct beschikbaar

Max. €3.510

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Planner

Als Logistiek Planner begeleid en verwerk je inkomende en uitgaande transporten en onderhoud je contact met onze transporteurs. Het is belangrijk dat onze producten goed worden afgeleverd bij onze klanten en daar hebben wij jou voor nodig!

Je gaat graag zelfstandig en zorgvuldig te werk, maar je bent ook een goede teamspeler. Je maakt je werk snel eigen en concreet. Daarnaast bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden. Dus ben je ambitieus en houd jij van een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct!

Dit bieden wij:

Een uitdagende fulltime functie binnen een gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris tussen € 2.609,- en € 3.510,- bruto per maand op fulltime basis
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 12,60 netto kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleiding- en trainingsmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Planner zorg jij ervoor dat onze stenen, dag in, dag uit, aan- en afgevoerd worden. Tuindealers en/of bouwbedrijven krijgen, mede dankzij jou, iedere dag een lading strakke tegels afgeleverd.

Concreet ga je:

 • Je organiseert de transporten van eindproducten naar de klant;
 • Je onderhoudt contacten met chauffeurs en transporteurs en onderneemt actie in het geval van bijzonderheden en afwijkingen;
 • Je verdeelt de werkzaamheden en orders richting terrein in het systeem ‘Outsystems’;
 • Je verzorgt de transportfacturatie van eigen transporteurs;
 • Je stelt de transportplanning op o.b.v. input vanuit verkoop binnendienst;
 • Je onderhoudt contact met diverse interne afdelingen (zoals klantlevering en verkoop).

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Omdat je te maken hebt met seizoensinvloeden, kunnen bestellingen soms enorm pieken. Komt het voorjaar eraan? Of is het bijna zomer? Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat iedereen in zijn of haar omgeving kan genieten van de mooie tegels van MBI.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. De afdeling Expeditie valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Logistiek.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1945 nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (500!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid

Dit breng je mee als Logistiek Planner

Als Logistiek Planner ga je graag proactief en zorgvuldig te werk en ben je ook een goede teamspeler. Je bent leergierig, neemt initiatief en bent bereid om verschillende diensten te werken. Je maakt je werk snel eigen en concreet:

 • Beschik je over MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal;
 • Je denkt goed mee met de (interne) klant;
 • Je neemt initiatief, denkt oplossingsgericht en hebt een positieve instelling;
 • Logistieke ervaring is een pré;
 • Je hebt affiniteit met diverse computersystemen (o.a. SAP).

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"Wat het werken bij MBI zo leuk maakt is de open no nonsens cultuur. Een echt familiebedrijf, laagdrempelig, collegiaal en oprecht begaan met de medewerkers. We werken samen aan een lange termijnvisie met volop mogelijkheden voor iedereen om zich te ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om hier mijn steentje aan bij te dragen.”
Fauzi Cornelisse
Plantmanager Kampen
“MBI is een bedrijf dat potentie ziet in haar eigen medewerkers. Het is een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van, in 2015 ben ik als uitzendkracht bij MBI binnengekomen als orderpicker. Op het terrein in Kampen heb ik een groot project mogen leiden met goede ondersteuning van mijn direct leidinggevende en mocht als Logistiek Medewerker het Inbound proces coördineren en de voorraad beheren. Inmiddels ben ik Logistiek Planner. Ik heb hier dus enorm veel mogen leren en ben mezelf nog altijd aan het ontwikkelen.”
Profielfoto Marcel Groothand (002)
Marcel Groothand
Logistiek Planner Kampen

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met HR via hr@mbi.nl of 0413-349528. Solliciteren kan door middel van het sturen van een motivatiebrief inclusief CV naar recruitment@mbi.nl

Over MBI

 In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de binnen- én buitenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. 

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we je naar onze website: www.mbi.nl