HOU JIJ VAN ORGANISEREN EN PLANNEN? HELP ONS DAN MET ONZE PRODUCTEN BIJ DE KLANTEN TE BRENGEN ALS LOGISTIEK MEDEWERKER BIJ MBI IN KAMPEN!

Kampen

Per direct beschikbaar

Max.€ 3.187,00

40 uur

Wat jij gaat doen als Logistiek Planner

De MBI producten zijn zeer gewild. Niet gek ook, aangezien onze producten bijdragen aan een mooiere, comfortabelere en duurzamere buiten-leefomgeving. Voordat het zover is, moeten onze producten wel bij onze klanten worden afgeleverd. En daar hebben wij jou voor nodig! Als Logistiek Planner begeleid je en verwerk je inkomende en uitgaande transporten en onderhoud je contact met onze transporteurs.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Basissalaris van minimaal € 2.337,- en maximaal € 3.187,- bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering;
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling;
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling;
 • Maximaal € 7,20 netto kilometervergoeding per werkdag.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je organiseert de transporten van eindproducten naar de klant;
 • Je onderhoudt contacten met chauffeurs en transporteurs en onderneemt actie in het geval van bijzonderheden en afwijkingen;
 • Je verdeelt de workload en orders richting terrein in het syteem Outsystems;
 • Je verzorgt de transportfacturatie van eigen transporteurs
 • Je onderhoudt contact met diverse interne afdelingen (zoals klantlevering en verkoop).

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. De afdeling Expeditie valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Logistiek en bestaat uit 4 teamleden.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Logistiek Planner

 • Je beschikt over MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel, evenals een hoge klantgerichtheid;
 • Je bent zowel een teamspeler als iemand die in staat is om zelfstandig en zorgvuldig te werken;
 • Je neemt initiatief, denkt oplossingsgericht en hebt een positieve instelling;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en hebt bij voorkeur kennis van SAP. 

Daarnaast herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Leergierig, Eigenaarschap, Teamgeest en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"MBI heb ik tijdens mijn stage in Aalst leren kennen als een leuk en innovatief bedrijf met vele mogelijkheden en uitdagingen. Nu jaren later ben ik nog steeds werkzaam bij MBI, maar nu in Veghel. Geen dag is hetzelfde binnen procesoptimalisatie. Ik heb hier de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en te leren wat ik echt leuk vind om te doen. Zowel het team Aalst als Veghel heb ik altijd ervaren als een zeer prettig en gedreven team die geen uitdaging uit de weg gaat."
Stefan Boerakker
Medewerker Procesoptimalisatie
"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
supply chain
Erwin Aarts
Directeur Supply Chain & ICT Logistiek

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Logistiek Planner?

Neem contact op met Benny Zijlstra, Hoofd Logistiek, of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.