BEZIT JIJ EEN HEFTRUCKCERTIFICAAT EN EEN SCHERPE BLIK? WORD LOGISTIEK MEDEWERKER BIJ MBI!

Kampen

Per direct beschikbaar

Max. €2.666,-

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Medewerker

MBI producten zijn zeer gewild. Niet gek ook, aangezien onze producten bijdragen aan een mooiere, comfortabelere en duurzamere buiten-leefomgeving. Voordat het zover is, moeten onze producten wel bij onze klanten worden afgeleverd. En daar hebben wij jou voor nodig! Als Logistiek Medewerker zorg jij dat de juiste producten op de juist plek klaarstaan voor onze transporteurs.

Dit bieden wij

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris (€ 2.134,- tot € 2.666,- bruto per maand) kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • 11,35% ploegentoeslag (2 ploegendienst)
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 11,40 netto kilometervergoeding per werkdag

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat onze stenen, dag in, dag uit, aan- en afgevoerd worden. Tuindealers en/of bouwbedrijven krijgen, mede dankzij jou, iedere dag een lading strakke tegels afgeleverd.

Aan de hand van een digitaal pickscherm in je heftruck, krijg je te zien wat je moet picken en klaarzetten. Met de heftruck rijd je naar een locatie op het terrein, waar je de juiste producten ophaalt. Heb je het juiste product, de juiste hoeveelheid en zien de stenen er netjes uit? Deze controles voer je uit en vervolgens rijd je de producten naar een aparte locatie op het terrein waar de vrachtwagens worden geladen.

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Omdat je te maken hebt met seizoensinvloeden, kunnen bestellingen soms enorm pieken. Komt het voorjaar eraan? Of is het bijna zomer? Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat iedereen in zijn of haar omgeving kan genieten van de mooie tegels van MBI.

Waar jij terecht komt 

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit 8 collega’s en wordt aangestuurd door Teamleider Logistiek. De afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Logistiek.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid

Dit breng je mee als Logistiek Medewerker

Om de juiste producten en aantallen te picken, is een scherpe blik van belang! Ook kun je goed overweg met een computer en zet je de ‘schouders eronder’ als de situatie daarom vraagt. Daarnaast staat veiligheid te allen tijde voorop in je functioneren. Verder beschik jij over:

 • Een heftruckcertificaat;
 • De bereidheid te werken in een 2 ploegendienst;
  – 06:00 uur tot 14:30 uur
  – 14:15 uur tot 22:45 uur
 • Vergelijkbare werkervaring (pré).

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"Mijn naam is Benny Zijlstra en ik ben sinds 2008 werkzaam binnen MBI. Wat MBI voor mij kenmerkt is een familiebedrijf met voldoende vrijheden en ontwikkel/doorgroeimogelijkheden. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor de logistiek op onze vestiging in Kampen. Heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin bij MBI en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren!
Benny Zijlstra
Hoofd Logistiek
"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
supply chain
Erwin Aarts
Directeur Supply Chain & ICT Logistiek

Contact

Heb je interesse in bovenstaande functie of nog vragen over de functie Logistiek Medewerker? 

Neem contact op met Benny Zijlstra, Hoofd Logistiek, of solliciteer direct via het formulier!

Benny Zijlstra
Hoofd Logistiek

NB Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.