ZORG JIJ DAT DE JUISTE PRODUCTEN OP DE JUISTE PLEK KLAAR STAAN VOOR ONZE TRANSPORTEURS? WORD LOGISTIEK MEDEWERKER DEELPAKKETTEN BIJ MBI!

Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

Max. €2.666,-

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Medewerker Deelpakketten

MBI producten zijn zeer gewild. Niet gek ook, aangezien onze producten bijdragen aan een mooiere, comfortabelere en duurzamere buiten-leefomgeving. Voordat het zover is, moeten onze producten wel bij onze klanten worden afgeleverd. En daar hebben wij jou voor nodig! Als Logistiek Medewerker zorg jij dat de juiste producten op de juist plek klaarstaan voor onze transporteurs.

Dit bieden wij:

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris (€ 2.133,- tot € 2.666,- bruto per maand) kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 11,40 netto kilometervergoeding per werkdag

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Medewerker Deelpakketten zet je vanuit de order losse producten klaar om op die manier de bestelling compleet te maken. Dit doe je binnen gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit, milieueisen en veiligheid.

 • Op orderniveau klaarzetten van een deel van de bestelling
 • Verpakken van de producten
 • Hanteren van de tilmachine
 • Aanvoeren van nieuwe producten (door middel van een heftruck)
 • Wegzetten van de deelorders (door middel van een heftruck)
 • Verantwoordelijk voor een veilige en opgeruimde werkplek
 • Het schoonmaken van de werkplek

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit 13 collega’s en wordt aangestuurd door Teamleider Logistiek. De afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Logistiek.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid

Dit breng je mee als Logistiek Medewerker Deelpakketten

Om de juiste producten en aantallen te picken, is een scherpe blik van belang! Ook kun je goed overweg met een computer en zet je de ‘schouders eronder’ als de situatie daarom vraagt. Daarnaast staat veiligheid te allen tijde voorop in je functioneren. Verder beschik jij over:

 • Een heftruckcertificaat;
 • De bereidheid te werken buiten kantoortijden en ploegendienst
 • Vergelijkbare werkervaring (pré).

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"Mijn naam is Benny Zijlstra en ik ben sinds 2008 werkzaam binnen MBI. Wat MBI voor mij kenmerkt is een familiebedrijf met voldoende vrijheden en ontwikkel/ doorgroeimogelijkheden. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor de logistiek op onze vestiging in Kampen. Heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin bij MBI en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren!
Benny Zijlstra
Hoofd Logistiek
"MBI heb ik tijdens mijn stage in Aalst leren kennen als een leuk en innovatief bedrijf met vele mogelijkheden en uitdagingen. Nu 5 jaar later ben ik nog steeds werkzaam bij MBI, maar nu in Veghel. Geen dag is hetzelfde binnen procesoptimalisatie. Ik heb hier de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en te leren wat ik echt leuk vindt om te doen. Zowel het team Aalst als Veghel heb ik altijd ervaren als een zeer prettig en gedreven team die geen uitdaging uit de weg gaat."
Stefan Boerakker
Medewerker Procesoptimalisatie

Contact

Heb je interesse in bovenstaande functie of nog vragen over de vacature Logistiek Medewerker Deelpakketten? 

Neem contact op met Nicky Bezemer, Hoofd Logistiek, of solliciteer direct via het formulier!