ZORG JIJ DAT DE JUISTE PRODUCTEN OP DE JUISTE PLEK KLAAR STAAN VOOR ONZE TRANSPORTEURS? WORD LOGISTIEK MEDEWERKER BIJ MBI!

Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

Max. €2.666

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Medewerker 

MBI producten zijn zeer gewild. Niet gek ook, aangezien onze producten bijdragen aan een mooiere, comfortabelere en duurzamere buiten-leefomgeving. Voordat het zover is, moeten onze producten wel bij onze klanten worden afgeleverd. En daar hebben wij jou voor nodig! Als Logistiek Medewerker zorg jij dat de juiste producten op de juist plek klaarstaan voor onze transporteurs.

Dit bieden wij:

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris van minimaal €2.133 tot maximaal € 2.666 bruto per maand
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 11,40 netto kilometervergoeding per werkdag

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat onze stenen, dag in, dag uit, aan- en afgevoerd worden. Tuindealers en/of bouwbedrijven krijgen, mede dankzij jou, iedere dag een lading strakke tegels afgeleverd.

Concreet ga je:

 • Aan de hand van een digitaal pickscherm in je heftruck, krijg je te zien wat je moet picken en klaarzetten.
 • Met de heftruck haal je de juiste producten op;
 • Je controleert of de stenen er netjes uitzien en of je het juiste product en de juiste hoeveelheid hebt;
 • Vervolgens rijd je de producten naar een aparte locatie op het terrein waar de vrachtwagens worden geladen;

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Omdat je te maken hebt met seizoensinvloeden, kunnen bestellingen soms enorm pieken. Komt het voorjaar eraan? Of is het bijna zomer? Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat iedereen in zijn of haar omgeving kan genieten van de mooie tegels van MBI.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit 7 collega’s en wordt aangestuurd door Teamleider Logistiek. De afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Logistiek.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (450!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid

Dit breng je mee als Logistiek Medewerker 

Om de juiste producten en aantallen te picken, is een scherpe blik van belang! Ook kun je goed overweg met een computer en zet je de ‘schouders eronder’ als de situatie daarom vraagt. Daarnaast staat veiligheid te allen tijde voorop in je functioneren. Verder beschik jij over:

 • Een heftruckcertificaat;
 • De bereidheid te werken buiten kantoortijden en ploegendienst
 • Vergelijkbare werkervaring (pré).

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
MBI_Nieuw_Lekkerland20191210_0360 (2)
Marleen vd Sluijs
Medewerker Bedrijfsbureau
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman TD

Contact

Heb je interesse in bovenstaande functie of nog vragen over de vacature Logistiek Medewerker? 

Neem contact op met Nicky Bezemer, Hoofd Logistiek, of solliciteer direct via het formulier!