ZORG JIJ DAT DE JUISTE PRODUCTEN OP DE JUISTE PLEK KLAAR STAAN VOOR ONZE TRANSPORTEURS? WORD LOGISTIEK MEDEWERKER BIJ MBI!

Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

Max. €2.876,-

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Medewerker 

Op onze vestiging in Nieuw-Lekkerland wordt het beste van twee werelden gemaakt, namelijk GeoCeramica®. Dat is keramiek op beton en deze tegels zijn zeer gewild, onze bestsellers. De tegels dragen bij aan een mooiere, comfortabelere en duurzamere buiten-leefomgeving.

Als Logistiek Medewerker is het jou verantwoordelijkheid om de juiste producten op de juiste plek klaar te zetten voor onze transporteurs. Aan de hand van een digitaal pickscherm in je heftruck, krijg je te zien wat je gaat picken en klaarzetten. Met de heftruck kan je gemakkelijk deze producten bij elkaar verzamelen. Je controleert of de stenen er netjes uitzien en of je het juiste product en de juiste hoeveelheid het. Vervolgens rijd je de producten naar een aparte locatie op het terrein waar de vrachtwagen deze kunnen inladen om te brengen naar onze tuindealers.

Voordat het zover is, moeten onze producten wel bij onze klanten worden afgeleverd. En daar hebben wij jou voor nodig! Als Logistiek Medewerker zorg jij dat de juiste producten op de juist plek klaarstaan voor onze transporteurs.

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Omdat je te maken hebt met seizoensinvloeden, kunnen bestellingen soms enorm pieken. Komt het voorjaar eraan? Of is het bijna zomer? Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat iedereen in zijn of haar omgeving kan genieten van de mooie tegels van MBI.

Dit bieden wij:

Een leuke fulltime functie binnen een gerenommeerde en dynamische organisatie. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris van minimaal €2.327 tot maximaal € 2.876 bruto per maand
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 12,60 netto kilometervergoeding per werkdag
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat onze stenen, dag in, dag uit, aan- en afgevoerd worden. Tuindealers en/of bouwbedrijven krijgen, mede dankzij jou, iedere dag een lading strakke tegels afgeleverd.

Concreet ga je:

 • Aan de hand van een digitaal pickscherm in je heftruck, krijg je te zien wat je moet picken en klaarzetten.
 • Met de heftruck haal je de juiste producten op;
 • Je controleert of de stenen er netjes uitzien en of je het juiste product en de juiste hoeveelheid hebt;
 • Vervolgens rijd je de producten naar een aparte locatie op het terrein waar de vrachtwagens worden geladen;

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Omdat je te maken hebt met seizoensinvloeden, kunnen bestellingen soms enorm pieken. Komt het voorjaar eraan? Of is het bijna zomer? Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat iedereen in zijn of haar omgeving kan genieten van de mooie tegels van MBI.

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team op onze vestiging in Nieuw-Lekkerland. Hier wordt onze bestseller geproduceerd, namelijk het product GeoCeramica® een keramische tegel dat onlosmakelijk is verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. De plant is volop in ontwikkeling en er werken ruim 80 leuke collega’s.

Als Logistiek Medewerker kom je in een prettig en hardwerkend team terecht dat bestaat uit zeven collega’s. Je wordt aangestuurd door Teamleider Logistiek en de afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van Hoofd Logistiek.

MBI is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1945. Dankzij de passie en het vakmanschap van onze Steenmeesters groeien we nog steeds. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMB

Dit breng je mee als Logistiek Medewerker 

Om de juiste producten en aantallen te picken, is een scherpe blik van belang! Ook kun je goed overweg met een computer en zet je de ‘schouders eronder’ als de situatie daarom vraagt. Daarnaast staat veiligheid te allen tijde voorop in je functioneren. Verder beschik jij over:

 • Een heftruckcertificaat;
 • De bereidheid te werken buiten kantoortijden en ploegendienst
 • Vergelijkbare werkervaring (pré).

Tot slot herken je jezelf in de kernwaarden van MBI: Teamgeest, Leergierigheid, Eigenaarschap, Oog voor detail en Inventiviteit.

Dit zeggen collega's

‘’Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij MBI. Stil zitten bij MBI doen we niet, elke dag kijken we naar ontwikkelingen en verbeteringen die we kunnen doorvoeren binnen de afdeling om het gewenste resultaat te behalen. Hier krijg je alle vrijheid in om zo stappen te maken naar een betere ontwikkeling/toekomst voor jezelf en MBI. De collega’s binnen MBI zorgen voor een prettige werksfeer en staan altijd voor eenieder klaar’’
Nicky Bezemer
Hoofd Logistiek Nieuw-Lekkerland
"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen van der Sluijs
Marleen vd Sluijs
Medewerker Bedrijfsbureau Nieuw-Lekkerland

Contact

Heb je interesse in bovenstaande functie of nog vragen over de vacature Logistiek Medewerker? 

Neem contact op met Nicky Bezemer, Hoofd Logistiek, of solliciteer direct via het formulier!