fbpx

BEZIT JIJ EEN HEFTRUCKCERTIFICAAT EN GA JIJ VEILIG EN NETJES TE WERK? WORD LOGISTIEK MEDEWERKER DEELPAKKETTEN!

Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

32-40 uur per week

Wat jij gaat doen als Logistiek Medewerker Deelpakketten

De logistiek medewerker deelpakketten zet vanuit klant specifieke orders bestellingen klaar die afwijken van de reguliere verpakkingen. Dit betekent dat je op basis van orders losse producten klaarzet om op die manier bestellingen compleet te maken. Dit doe je aan de hand van een order pick-lijst binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit, milieueisen en veiligheid.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Op orderniveau klaarzetten van een deel van de bestelling
 • Verpakken van de producten
 • Hanteren van de tilmachine
 • Aanvoeren van nieuwe producten (door middel van een heftruck)
 • Wegzetten van de deelorders (door middel van een heftruck)
 • Verantwoordelijk voor een veilige en opgeruimde werkplek
 • Het schoonmaken van de werkplek

Zo ga jij het verschil maken!

 • LBO werk- en denkniveau
 • Heftruckcertificaat is een pré
 • Kwaliteits- en veiligheidsbewust

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een hecht team dat bestaat uit 10 mensen. Het team bestaat uit 4 heftruckchauffeurs, 1 medewerkster expeditie en 3 collega’s binnen de deelpakketten. Je wordt in deze functie aangestuurd door een teamleider en dit is ook jouw aanspreekpunt. Samen vormen we een hardwerkend team waarbinnen van tijd tot tijd, ruimte is voor een grapje en ontspanning, maar we zorgen er als eerste wel voor dat we ons werk goed en volgens de gestelde eisen uitvoeren.

Dit doe jij allemaal binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (350!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond en groeiend bedrijf. MBI kent marktconforme arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen, 12 ADV dagen, 8 procent vakantiegeld, 3,5% eindejaarsuitkering en een winstdelingsregeling. Het betreft een fulltime functie in verschoven diensten grotendeels overdag.

Dit zeggen collega's

"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
Erwin Aarts
Supply Chain Manager
"Mijn naam is Benny, ben 33 jaar oud en ruim 10 jaar werkzaam binnen MBI. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor expeditie en het transport vanuit onze vestiging in Kampen. Ik ga altijd iedere dag met veel plezier naar mijn werk en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren bij MBI!"
Benny Zijlstra
Medewerker Expeditie

Contact

Heb je nog vragen over de vacature?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

 • Daam Vuurens
 • 06-51259214