DE 5 WAARDEN VAN MBI

Kernwaarden

In alles wat wij doen binnen MBI, zijn 5 kernwaarden leidend: Eigenaarschap, Oog voor detail, Inventiviteit, Leergierigheid en Teamgeest. Deze waarden worden gedragen door onze Steenmeesters. Ontdek wat deze waarden inhouden door op onderstaande plaatjes te klikken.

eigenaarschap

Eigenaarschap betekent verantwoordelijkheid nemen en zorgdragen dat processen goed verlopen. Wij streven ernaar de resultaten van iedere afdeling transparant en meetbaar te maken, zodat iedere medewerker het belang voelt van zijn/haar taak in het groter geheel.

oog voor detail

De basis van het succes van MBI De Steenmeesters sinds 1945. Het werken met natuurlijke grondstoffen vraagt om alertheid in het productieproces. Oog voor detail maakt het verschil in onze producten maar ook in onze logistiek en service.

inventiviteit

MBI producten hebben vele soorten texturen, vormen, kleuren en nabewerkingen. Inventiviteit is de kracht van ons bedrijf. Wij zijn continu op zoek naar verbetering en vernieuwing. Zo kunnen wij onze klanten blijven verrassen.

leergierigheid

Leergierigheid is de basis om het proces te beheersen en om innovatief te kunnen zijn. Leergierig zijn is onszelf blijven afvragen waarom wij dingen doen zoals we ze doen. Dit betekent ook onze klanten en gebruikers betrekken in de organisatie.

teamgeest

Binnen MBI, verspreid over diverse vestigingen en met veel afdelingen, is teamgeest cruciaal. De optelsom der delen vormt het geheel. Teamgeest geldt ook voor onze partnership in de markt. Samenwerking en behulpzaamheid blijven wij stimuleren.

Dit zeggen collega's

"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat jezelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Accountmanager

MBI teamgeest in actie!

Vacatures