DE 5 WAARDEN VAN MBI

Kernwaarden

In alles wat wij doen binnen MBI, zijn 5 kernwaarden leidend: Eigenaarschap, Oog voor detail, Inventiviteit, Leergierigheid en Teamgeest. Deze waarden worden gedragen door onze Steenmeesters. Ontdek wat deze waarden inhouden door op onderstaande plaatjes te klikken.

eigenaarschap

Eigenaarschap betekent verantwoordelijkheid nemen en zorgdragen dat processen goed verlopen. Wij streven ernaar de resultaten van iedere afdeling transparant en meetbaar te maken, zodat iedere medewerker het belang voelt van zijn/haar taak in het groter geheel.

oog voor detail

De basis van het succes van MBI De Steenmeesters sinds 1945. Het werken met natuurlijke grondstoffen vraagt om alertheid in het productieproces. Oog voor detail maakt het verschil in onze producten maar ook in onze logistiek en service.

inventiviteit

MBI producten hebben vele soorten texturen, vormen, kleuren en nabewerkingen. Inventiviteit is de kracht van ons bedrijf. Wij zijn continu op zoek naar verbetering en vernieuwing. Zo kunnen wij onze klanten blijven verrassen.

leergierigheid

Leergierigheid is de basis om het proces te beheersen en om innovatief te kunnen zijn. Leergierig zijn is onszelf blijven afvragen waarom wij dingen doen zoals we ze doen. Dit betekent ook onze klanten en gebruikers betrekken in de organisatie.

teamgeest

Binnen MBI, verspreid over diverse vestigingen en met veel afdelingen, is teamgeest cruciaal. De optelsom der delen vormt het geheel. Teamgeest geldt ook voor onze partnership in de markt. Samenwerking en behulpzaamheid blijven wij stimuleren.

Dit zeggen collega's

"Ik werk heel graag bij MBI De Steenmeesters omdat ik mede mag vormgeven en zorgdragen voor de uitvoering van het Salesbeleid voor het businessonderdeel Tuin. Dit onderdeel draagt bij aan de realisering van de salesdoelstellingen m.b.t. marktpositie, omzet en rendement. Mijn rol als Key-Accountmanager is het realiseren en optimaliseren van de verkoop bij de key-accounts van MBI. Daarmee beleef ik erg veel werkplezier!"
vacature accountmanager
Peter van den Boogaard
Teamleider Verkoop Buitendienst & Key-Accountmanager
“MBI is een bedrijf dat potentie ziet in haar eigen medewerkers. Het is een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van, in 2015 ben ik als uitzendkracht bij MBI binnengekomen als orderpicker. Op het terrein in Kampen heb ik een groot project mogen leiden met goede ondersteuning van mijn direct leidinggevende en mocht als Logistiek Medewerker het Inbound proces coördineren en de voorraad beheren. Inmiddels ben ik Logistiek Planner. Ik heb hier dus enorm veel mogen leren en ben mezelf nog altijd aan het ontwikkelen.”
Marcel Groothand
Logistiek Planner Kampen

MBI teamgeest in actie!

Vacatures