BEN JIJ KLANTGERICHT, AMBITIEUS ÉN HEB JE AFFINITEIT MET DE BRANCHE? WELKOM BIJ MBI!

Standplaats: Kampen

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Junior Projectadviseur

Als junior projectadviseur houd je je op proactieve wijze bezig met het acquireren van (grootschalige) projecten met als doel MBI producten te adviseren en voorgeschreven te krijgen in de ontwerpfase en zo een significante bijdrage te leveren aan de gestelde omzetdoelstellingen. Je werkt nauw samen met je collega’s van Verkoop en je hebt regelmatig overleg met de rest van het adviesteam.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je zoekt actief naar relevante toekomstige (bouw)plannen;
  • Je onderhoudt en genereert contacten met architecten, landschapsarchitecten, gemeenten en ingenieursbureaus;
  • Je denkt mee en adviseert bij alle fases (voorontwerp tot bestek) van een project t.a.v. gebruik MBI producten (en evt. bijkomende producten);
  • Je levert een bijdrage aan de klant op esthetisch en materiaal technisch gebied en indien nodig schakel je extra expertise in;
  • Je onderhoudt contact met gerelateerde bedrijven in de branche en volgt de technologische ontwikkelingen van o.a. materiaal en toepassingsmogelijkheden;
  • Je beheert je eigen agenda en administreert alle relevante informatie in ons speciale klantvolgsysteem.

Zo ga jij het verschil maken!

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt affiniteit met de branche. Je bent communicatief vaardig en klantgericht werken is bij jou vanzelfsprekend. Je hebt een resultaatgerichte houding, bent flexibel en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Andere eigenschappen die op jou van toepassing zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierig.

Waar jij terecht komt

MBI is niet zo maar maar een ‘betonfabriek’. In Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland maken wij duurzame, esthetische gevel- en bestratingsoplossingen die betekenis hebben. Door ons worden woonwijken mooier, winkelcentra gezelliger en menig achtertuin een heerlijke plek om te vertoeven. 

Als familiebedrijf is het bij MBI goed voor elkaar. Korte lijnen, fijne communicatie en een echt ‘mensen-bedrijf’. Ook in deze tijden van onzekerheid gaat het MBI goed en dus ook onze Steenmeesters! Spreekt dit je aan? Reageer dan direct! 

Wat bieden wij?

Een fulltime en uitdagende functie binnen een gezond en groeiend bedrijf. Aan de hand van een ervaren collega word jij verder opgeleid en ontwikkeld in de functie. Toon jij ambitie en heb je voldoende potentie? Dan bieden wij je de kans om binnen enkele jaren door te groeien naar de volwaardige functie van Projectadviseur. MBI kent zeer goede arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je bij een fulltime dienstverband 37 vrije dagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering én kent MBI een gunstige bonusregeling. Ook een leaseauto is onderdeel van deze functie.

Dit zeggen collega's

"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Accountmanager
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Accountmanager

Contact

Heb je interesse in de functie van Junior Projectadviseur? Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Menno Olthof, Manager Acquisitie, op 06-51698722.

acquisitie
Menno Olthof
Manager Acquisitie

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl