BEN JIJ MENSGERICHT EN DURF JE ONGEVRAAGD ADVIES TE GEVEN? WELKOM BIJ MBI!

Aalst & Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

24 uur per week

Als HR-adviseur bij MBI ondersteun en adviseer je het lijnmanagement op de locaties Aalst (GLD) en Nieuw-Lekkerland over de inzet van HR-instrumenten. Voor deze operationele én tactische rol zoeken wij een ervaren HR-generalist die 24 uur per week beschikbaar is en het leuk vindt om naar onze verschillende productielocaties te reizen.

Wat jij gaat doen als HR adviseur

Je bent grotendeels bezig met operationele zaken. Dat wil zeggen: opleiding en ontwikkeling, werving & selectie, strategische personeelsplanning, individuele personeelsvraagstukken, verzuimbeleid (functioneren, disfunctioneren, evaluatiecyclus, juridische zaken). Naast de operationele zaken pak je langetermijnprojecten op.

Het management begrijpt dat de factor ‘mens’ het belangrijkste kapitaal is van de onderneming. Jouw verbeteringen worden daarom opgepakt, wanneer je deze goed kunt onderbouwen. Kortom: er is veel aandacht voor HR.

Dit zijn je werkzaamheden als HR-adviseur

 • Sparringpartner van de lijnmanagers op het gebied van HR-vraagstukken
 • Adviseren op het gebied van functioneren, verzuim en (duurzame) inzetbaarheid
 • Werving & selectie voor functies vanaf middenkader (ook doorontwikkelen van W&S strategie)
 • Oppakken van HR langetermijnprojecten

Dit breng je mee als HR-adviseur
Het is een mannenorganisatie, maar ook jij durft zo nu en dan je spierballen te tonen, uiteraard wel altijd gefundeerd en met de juiste toon. Als je naast de onderstaande eisen uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

 • Hbo-diploma richting human resource management
 • Ruime ervaring als HR-adviseur in een productietechnische organisatie
 • Mensgericht en je durft ongevraagd advies te geven
 • Je komt to the point en gaat snel over tot actie

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een informeel familiebedrijf dat in een interessante en uitdagende fase zit en ambitieuze toekomstplannen heeft . Dat betekent dat er op HR-gebied veel ontwikkelingen plaatsvinden en aan die ontwikkelingen ga jij bijdragen. Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

 • Basissalaris van minimaal € 3.038 en maximaal € 4.821 bruto per maand (obv fulltime). Let op: deze rol is voor 24 uur per week.
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging

Coronasituatie

Gedurende de situatie rondom Covid-19 kun je gedeeltelijk thuis werken, maar de functie vereist dat je ook gedeeltelijk op locatie aanwezig bent. Uiteraard is je werkplek Corona-proof ingericht en wordt de kantoorbezetting nauwlettend in de gaten gehouden omdat we het belangrijk vinden dat jij je werk in een veilige omgeving uit kunt voeren.

Dit zeggen collega's

"Al enige tijd geleden ben ik komen werken bij MBI op de afdeling HR Support. Voorheen heb ik 16 jaar gewerkt bij hetzelfde bedrijf, dus ik dacht dat het wel even wennen zou worden, maar dat viel ontzettend mee. MBI is een heel leuk bedrijf, met een open cultuur en fijne collega’s waar ik me al snel thuis voelde. Het bedrijf is erg in beweging en zeker op HR gebied veel nieuwe projecten, dus uitdaging genoeg. Ik hoop hier nog lang met plezier te werken!"
Helmi de Vos
HR Support
"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vindt om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker

Contact

Heb je interesse in de functie van HR adviseur?

Voor meer informatie over deze leuke functie kun je contact opnemen met Anita Bandell, Teamleider HR, via 06-40059677.

Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.