HEB JIJ EEN PASSIE VOOR TECHNIEK EN BEN JIJ EEN GEBOREN LEIDER? WORD HOOFD TECHNISCHE DIENST BIJ MBI!

Nieuw-Lekkerland

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Hoofd Technische Dienst

Zorgen dat het machinepark goed blijft draaien en organiseren van verbeterprojecten en leiden van investeringsprojecten; dat ga je doen als Hoofd van onze Technische Dienst. De Technische Dienst is een professioneel team binnen de productieplant. Deze dienst onderhoudt een uniek en een door MBI gepatenteerd machinepark, je werkt dus met speciale technieken waarbij je zelf belangrijke taak hebt in de ontwikkeling. We hebben een ETD en een MTD, daar werken op dit moment vijf vaste medewerkers aangevuld met inleners. De nadruk binnen de TD ligt op dit moment op het oplossen van storingen, maar door verbeterprojecten willen we minder storingen realiseren en meer op de lange termijn onderhoud plannen. Jij gaat ervoor zorgen dat dit goed van de grond komt.

 

Onze fabriek groeit. MBI heeft vestigingen door het hele land, deze vacature is voor de locatie Nieuw-Lekkerland. We kennen veel uitdagingen. Dat gaat echter nooit ten koste van de sfeer. Die is goed en we zijn er voor elkaar. In Nieuw-Lekkerland werken in totaal 110 mensen. Laswerk of robots draaiende houden, voor de Technische Dienst hoort dat er allemaal bij. Kortom: een veelzijdige baan met kansen om samen met jouw team het machinepark naar een hoger niveau te tillen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor je team. Je stuurt deze op een coachende manier aan en hebt de focus op de ontwikkeling van de medewerkers
 • Je voert beoordelings- en evaluatiegesprekken
 • Je maakt verbeterslagen middels de LEAN-methodiek
 • Je draagt zorg voor een sluitende onderhoudsplanning
 • Je brengt structuur aan binnen de Technische Dienst

Zo ga jij het verschil maken!

In deze dagdienstbaan ben je naast de onderstaande taken medeorganisator van verbeteringen en denk je actief mee hoe we zaken kunnen verbeteren. Je bent gewend je werk gestructureerd en projectmatig aan te pakken.

 • Hbo-diploma richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of soortgelijk
 • Minstens 5 jaar ervaring als hoofd technische dienst/manager TD of technisch werkvoorbereider
 • Jij bent een people manager en bent gewend medewerkers te coachen en zich te laten ontwikkelen

Verder herken jij jezelf in onze kernwaarden: oog voor detail, inventiviteit, teamgeest, eigenaarschap en leergierheid.

Waar jij terecht komt

De Technische Dienst zorgt, door middel van het voeren van preventief en correctief onderhoud, dat het moderne en vooruitstrevende machinepark van MBI maximaal beschikbaar is. Het is een team met veel potentie, waar kansen liggen voor verdere groei en ontwikkeling. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. 

Wat bieden wij jou als Hoofd Technische Dienst

Wij bieden veel. Naast een baan bij een informeel productiebedrijf, zullen wij je altijd faciliteren als je jezelf in de breedte wilt ontwikkelen via opleidingen, cursussen of ervaringen. 

 • Basissalaris van maximaal € 4.254,93- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en een bonusregeling
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 7,20 kilometervergoeding per werkdag
 •  

Dit zeggen collega's

"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd Technische Dienst Aalst
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman Technische Dienst

Contact

Heb je interesse in de vacature Hoofd Technische Dienst?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl