HEB JIJ EEN PASSIE VOOR ELEKTROTECHNIEK EN BEN JIJ VAN HET ORGANISEREN? WORD HOOFD TECHNISCHE DIENST BIJ MBI!

Aalst

Per direct beschikbaar

Max. € 5.840,-

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Hoofd Technische Dienst

Als Hoofd Technische Dienst ga je zorgen dat het machinepark goed blijft draaien, je organiseert verbeterprojecten en je bent bezig met het leiden van investeringsprojecten. Door het samenvoegen van de vestiging Veghel en de vestiging Aalst zal er in eerste instantie ook veel aandacht gaan naar het bouwen en binden van het nieuwe samengestelde team.

De Technische Dienst is een professioneel team binnen de productieplant. Het team bestaat uit Elektromonteurs, Mechanisch Monteurs, Technische Magazijnbeheer en Technisch Werkvoorbereiders. De nadruk binnen de TD ligt op dit moment op het oplossen van storingen, maar door verbeterprojecten willen we minder storingen realiseren en meer op de lange termijn onderhoud plannen. Jij gaat er, samen met het team, voor zorgen dat dit goed van de grond komt.

MBI heeft een hele grote vernieuwingsdrang en dat is in onze fabriek in Aalst ook goed merkbaar. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe technieken en dat doen we samen in teams in een goede sfeer. De sfeer is goed en we zijn er voor elkaar. Kortom: een veelzijdige baan met kansen om samen met jouw team het machinepark naar een hoger niveau te tillen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie binnen een gerenommeerd, dynamisch en groeiend bedrijf. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder

Inschaling conform leeftijd en ervaring in een salarisgroep die start bij

 • € 3.350 en een doorgroei kent tot maximaal € 5.840,-
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen 
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering 
 • Winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling 
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting op onze eigen producten 
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling 
 • Maximaal € 12,60 netto kilometervergoeding per werkdag 
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zowel als team als individueel
 • Laptop, telefoon 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor jouw team. Je stuurt deze op een coachende en faciliterende manier aan en hebt de focus op de ontwikkeling van de medewerkers
 • Je doet voorstellen voor investeringen t.a.v. modificaties, uitbreidingen, vervangingen e.d.
 • Je voert en leidt technische projecten middels de LEAN-methodiek
 • Je bewaakt een sluitende onderhoudsplanning
 • Met je team samen heb je continu oog voor veiligheid

Waar jij terecht komt

Je komt te werken op onze vestiging in Aalst. Hier worden al onze stenen voor de openbare ruimte geproduceerd. De plant is volop in ontwikkeling en er werken in totaal ruim 60 leuke collega’s.  

MBI is een familiebedrijf dat sinds 1945 nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Elke dag werken ca. 450! Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI. 

Dit breng je mee als Hoofd Technische Dienst

 • HBO werk- en denkniveau
 • Technische opleiding en een opleiding of training in Projectmanagement
 • Sterke persoonlijkheid
 • Ervaring met leidinggeven
 • Ervaring met continuous improvement
 • Ervaring met het bouwen van een team

Daarnaast herken jij jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Dit zeggen collega's

“Ik werk sinds maart 2022 voor MBI. Wat mij heel erg aanspreekt is dat het bedrijf zich focust op haar werknemers. Zo kan je via het bedrijf diverse cursussen volgen om je kennis te vergroten. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Elke dag is anders en zijn er weer nieuwe uitdagingen. Hierdoor ga ik met veel plezier naar mijn werk!”
Nino van Leuveren
Medewerker Procesoptimalisatie Aalst
"MBI is een leuk familiebedrijf met een open cultuur en fijne collega’s. Op technische gebied is continu verandering en zijn we altijd op zoek naar verbetering. Met steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek is geen dag hetzelfde en is iedere dag een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook studie- en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling."
vacatures, vacature, techniek, monteur, fulltime
Tim van der Burgt
Meewerkend Voorman TD

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Hoofd Technische Dienst? Neem contact op met Guido Klaassen, Senior Adviseur bij YER.

Bij de werving en selectie voor deze positie worden wij ondersteund door YER.

Of solliciteer direct via het formulier!

Over MBI

In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de binnen- en buitenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. 

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 450 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.