HEB JIJ EEN PASSIE VOOR ELEKTROTECHNIEK EN SLEUTEL JE GRAAG AAN JE CARRIÈRE? WORD ELEKTROMONTEUR BIJ MBI!

Aalst | Nieuw-Lekkerland | Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Elektromonteur

Als elektromonteur binnen de Technische Dienst van MBI ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, oplossen van storingen en ondersteunen bij modificatie- en nieuwbouwwerkzaamheden aan machines, installaties en utilities op elektrotechniek, besturingstechniek en meet- en regeltechniek en dagelijks bijdragen aan het continu verbeteren van het totale proces.

Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI. Om die reden zijn wij altijd op zoek naar elektromonteurs.

Wat bieden wij?

Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

  • Uitstekend salaris 
  • Boven op het basissalaris ontvang je 19,14% ploegentoeslag bij bepaalde vestigingen.
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
  • 200% overwerktoeslag als je op zaterdag werkt.
  • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering.
  • Winstdeling en een goede pensioenregeling.
  • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling.
  • Maximaal € 11,40 kilometervergoeding per werkdag.
  • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Taken en verantwoordelijkheden

Waar jij terecht komt

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team van
monteurs die samen ook eens leuke activiteiten ondernemen buiten werktijden.
Als Elektromonteur rapporteer je aan het Hoofd Technische Dienst. In deze
functie werk je in dagdienst of ploegendienst, afhankelijk van de vestiging, waarbij enige mate van flexibiliteit wordt verwacht. Denk hierbij bijv. aan een
ploegoverdracht in de avond.
 

Met deze competenties ga jij het verschil maken!

Probleemoplossend vermogen
Herkennen van belangrijke informatie, leggen van verbanden tussen gegevens en bedenken van alternatieve oplossingen en aangeven van consequenties.

Stressbestendigheid
Effectief blijven presteren onder tijdsdruk, bij tegenslag, teleurstelling of tegenspel.

Plannen en organiseren (eigen werk)
Op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen binnen de eigen werkzaamheden en aangeven hoeveel tijd en welke acties en middelen nodig zijn om bepaalde doelen te kunnen bereiken.

Orde, net- en veiligheid
Zich met zorg en aandacht houden aan de regels en voorschriften omtrent orde, net- en veiligheid.

Expertise/vakkennis
Toevoegen van betekenis aan informatie in een bepaalde werksituatie. Ontwikkelen en verdiepen van kennis op een bepaald aandachtsgebied/vakgebied en vertalen van de consequenties daarvan voor de eigen organisatie.

Dit zeggen collega's

"Bij MBI wordt eigen initiatief en meedenken altijd zeer gewaardeerd en biedt het kansen om samen mooie dingen te realiseren."
Denis van der Rijt
Hoofd Technische Dienst Veghel
"MBI is een leuk familiebedrijf met een open cultuur en fijne collega’s. Op technische gebied is continu verandering en zijn we altijd op zoek naar verbetering. Met steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek is geen dag hetzelfde en is iedere dag een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook studie- en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling."
Tim van der Burgt
Meewerkend Voorman TD

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Elektromonteur?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

Over MBI

 In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. MBI hanteert hiervoor een duurzaamheidsbeleid gestoeld op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.