Elektromonteur (3 ploegen) Aalst

LOS ACUTE STORINGEN BINNEN NO-TIME OP! GA AAN DE SLAG ALS ELEKTROMONTEUR BIJ MBI!

Aalst

Per direct beschikbaar

Max. € 3.887,22

3-ploegendienst

Wat jij gaat doen als Elektromonteur

Proactief oplossen van elektrotechnische storingen binnen de fabriek in Aalst; daar ga jij je als elektromonteur mee bezighouden. Onze fabriek staat boordevol met Siemens, Profibus, As-i bus en allerlei frequentieregelaars, dus met jouw uitgebreide kennis ga je bij ons veel plezier beleven!

Je werkt in een 3-ploegensysteem en het voordeel hiervan is dat je buiten calamiteiten, extra productie en verbeterprojecten, het weekend vrij bent en dat je geen pieperdiensten hoeft te draaien. We werken tegen de klok in en we beginnen op zondagavond om 22.00 uur.

Geen dag is hetzelfde. We zijn een dynamisch bedrijf en hebben veel uitdagingen. Continu verbeteren zit in ons DNA en we doen regelmatig grote investeringen. Door de procesomgeving waar je komt te werken, worden je handen weleens vuil. Daar moet je tegen kunnen. Je werkt met een eigen vaste ploeg en werkt veel samen met de andere technische collega’s.

Wat bieden wij?

Bij MBI zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Mis je bepaalde kennis? Dan zorgen wij voor een cursus. Er zijn allerlei mogelijkheden om qua kennis door te groeien binnen onze organisatie.

 • Basissalaris van minimaal € 2.428,99 en maximaal € 3.887,22 bruto per maand.
 • Boven op het basissalaris ontvang je 19,14% ploegentoeslag.
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
 • 200% overwerktoeslag als je op zaterdag werkt.
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering.
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling.
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling.
 • Maximaal € 11,40 kilometervergoeding per werkdag.
 • Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van correctief, preventief en curatief onderhoud
 • Meehelpen voorbereiden van onderhoudstops
 • Je maakt kleine aanpassingen en elektrische schakelingen in PLC-systemen
 • Bijdragen aan nieuwbouw-, uitbreidings- en revisiewerkzaamheden op het gebied van schakelkasten, elektromotoren, meet- en regeltechniek en frequentieregelaars
 • Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen
 • Naleven van voorschriften en procedures met betrekking tot veiligheid (LOTOTO), Arbo, hygiëne, orde, netheid en milieu

Waar jij terecht komt

Je komt in een hardwerkend team terecht van 4 andere collega’s. Dit team zorgt er iedere dienst voor dat alles op rolletjes loopt. En ja, dat houdt ook in dat je iedere dag de machines schoonmaakt. 

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Wij zijn een familiebedrijf dat na 76 jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van onze (400!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden wij ons met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden die wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Elektromonteur

We programmeren zelf weinig, maar we lossen wel storingen op. Dit kan zijn in overleg met de machinebouwer of je past het zelf aan. Deze machinebouwers spreken Duits of Engels dus het is handig als jij deze talen goed spreekt en schrijft.

 • Mbo- of mts-diploma richting elektrotechniek, besturingstechniek, automatisering, mechatronica, eerste monteur sterkstroominstallaties, vliegtuigtechniek of middenkader engineering.
 • Ervaring met besturingstechniek (Siemens SIMATEK S7 en TIA-portal en WinCC).
 • Je wilt werken in 3-ploegendienst

Dit zeggen collega's

"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd Technische Dienst Aalst
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman Technische Dienst

Contact

Heb je nog vragen over de vacature Elektromonteur?

Neem contact met ons op of solliciteer direct via het formulier!

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.