COLLEGA’S AAN HET WOORD

"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
supply chain
Erwin Aarts
Directeur Supply Chain & ICT Logistiek
"Inmiddels werk ik ruim 10 jaar bij MBI op de Financiële Administratie. Ik heb de kans gekregen me te ontwikkelen op dit gebied vanuit mijn studie en heb deze met 2 handen destijds aangepakt. De werkzaamheden zijn breed en dit maakt het interessant om te blijven groeien qua kennis en verantwoordelijkheid. Tot op heden werk ik nog steeds met veel plezier bij MBI, we hebben een fijn team met een open communicatie waardoor we elkaar ondersteunen waar nodig."
Marian Brands
Medewerker Financiële Administratie
"Mijn naam is Benny Zijlstra en ik ben sinds 2008 werkzaam binnen MBI. Wat MBI voor mij kenmerkt is een familiebedrijf met voldoende vrijheden en ontwikkel/ doorgroeimogelijkheden. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor de logistiek op onze vestiging in Kampen. Heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin bij MBI en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren!
Benny Zijlstra
Logistiek Planner Kampen
“Sinds begin 2021 ben ik werkzaam bij MBI. Ik ben begonnen als Medewerker Consumentenservice en inmiddels ben ik Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst. Iedere dag het contact met onze klanten en het afwisselende werk maakt het ontzettend leuk om te doen. Daarnaast is de sfeer op de afdeling gezellig waardoor ik iedere dag met veel enthousiasme naar mijn werk ga.”
Annelise Boeve
Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst
"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen van der Sluijs
Marleen vd Sluijs
Medewerker Bedrijfsbureau
"MBI heb ik in de afgelopen 7,5 jaar leren kennen als een leuk en innovatief bedrijf waar ik iedere dag opnieuw met plezier naar toe ga. Je krijgt hier binnen het bedrijf volop de ruimte en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen. Samen met collega’s gaan we geen uitdaging of project uit de weg tot deze succesvol is afgerond!"
Stefan Boerakker
Medewerker Procesoptimalisatie Veghel
"Bij MBI wordt eigen initiatief en meedenken altijd zeer gewaardeerd en biedt het kansen om samen mooie dingen te realiseren."
Denis van der Rijt
Hoofd Technische Dienst Veghel
"Ik zie MBI als een echt familiebedrijf dat hoogwaardige kleurechte betonnen en keramische bestratings- en gevel oplossingen biedt. Ik ben in 2007 begonnen op de afdeling Verkoop Binnendienst met specialisatie in Tuin, in 2010 ben ik Accountmanager Tuin en Bouw West Nederland geworden en sinds 2020 werkzaam als Projectadviseur. Samen met een team specialisten zorgen we voor een goede zichtbaarheid en brengen wij onze innovatieve producten op de markt. Binnen MBI zijn er dus volop doorgroeimogelijkheden en MBI kent mede hierdoor veel lange dienstverbanden."
accountmanager
Chantal Spijker
Projectadviseur
"Sinds eind 2020 werk ik bij MBI. Ik vervul de functie Klantleveringen. Ik werk hier met veel plezier, de collega’s zijn leuk en er hangt een ontspannen sfeer. Binnen mijn afdeling komen alle dingen aan bod die ik leuk vind. Bijvoorbeeld de klant op de hoogte stellen wanneer de vracht komt, nieuwe vrachten leveren etc. Momenteel ben ik back-up bij Expeditie, hierbij zorgen we vooral dat de vrachten goed en op tijd geleverd worden. Het is erg fijn dat MBI mij de ruimte geeft om nieuwe dingen te mogen leren.
Romy van Duijnhoven
Medewerker Klantlevering
"Met plezier ga ik elke dag naar MBI. De sfeer op werk is erg goed en heb leuk contact en goede samenwerking met andere collega's. Daarnaast vind ik het fijn dat mijn werk elke dag anders is, waardoor het ook niet verveeld. Ook krijg ik hier voldoende ruimte om door te kunnen groeien."
Anne van der Sanden
Laborant Veghel
"Ik werk heel graag bij MBI De Steenmeesters omdat ik mede mag vormgeven en zorgdragen voor de uitvoering van het Salesbeleid voor het businessonderdeel Tuin. Dit onderdeel draagt bij aan de realisering van de salesdoelstellingen m.b.t. marktpositie, omzet en rendement. Mijn rol als Key-Accountmanager is het realiseren en optimaliseren van de verkoop bij de key-accounts van MBI. Daarmee beleef ik erg veel werkplezier!"
vacature accountmanager
Peter van den Boogaard
Teamleider Verkoop Buitendienst & Key-Accountmanager
"MBI is een leuk familiebedrijf met een open cultuur en fijne collega’s. Op technische gebied is continu verandering en zijn we altijd op zoek naar verbetering. Met steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek is geen dag hetzelfde en is iedere dag een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook studie- en doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling."
Tim van der Burgt
Meewerkend Voorman TD
“Mijn naam is Mandy van de Ven en ik ben sinds augustus 2018 werkzaam als Teamleider Financiële Administratie binnen MBI. Het werken bij MBI bevalt me enorm goed mede omdat het, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een nuchter Brabants familiebedrijf is gebleven. De informele sfeer en leuke collega’s zorgen er elke dag weer voor dat ik met plezier aan het werk kan gaan. Er liggen nog genoeg uitdagingen voor de financiële afdeling, maar ik ben ervan overtuigd dat ik die, samen met mijn team, allemaal kan aanpakken en tot een goed einde kan brengen!“
Mandy van de Ven-van Hulsel
Teamleider Financiële Administratie
“MBI is een bedrijf dat potentie ziet in haar eigen medewerkers. Het is een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van, in 2015 ben ik als uitzendkracht bij MBI binnengekomen als orderpicker. Op het terrein in Kampen heb ik een groot project mogen leiden met goede ondersteuning van mijn direct leidinggevende en mocht als Logistiek Medewerker het Inbound proces coördineren en de voorraad beheren. Inmiddels ben ik Logistiek Planner. Ik heb hier dus enorm veel mogen leren en ben mezelf nog altijd aan het ontwikkelen.”
Marcel Groothand
Logistiek Planner Kampen
"In 2019 ben ik begonnen bij MBI als Verkoop Medewerker Binnendienst en inmiddels ben ik Accountmanager. Het geeft voldoening dat ik binnen dit familiebedrijf intern stappen heb mogen zetten in mijn carrière. Als Accountmanager sta ik dichtbij de klanten en bouw ik relaties op, dit is wat het vak leuk maakt. Het onderlinge contact met collega’s van de diverse afdelingen binnen de organisatie is uitstekend waardoor we elkaar continue kunnen aanvullen en ondersteunen daar waar nodig."
Niels de Jong
Accountmanager
“Ik werk sinds maart 2022 voor MBI. Wat mij heel erg aanspreekt is dat het bedrijf zich focust op haar werknemers. Zo kan je via het bedrijf diverse cursussen volgen om je kennis te vergroten. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Elke dag is anders en zijn er weer nieuwe uitdagingen. Hierdoor ga ik met veel plezier naar mijn werk!”
Nino van Leuveren
Medewerker Procesoptimalisatie Aalst
"Ik werk met heel veel plezier bij MBI de Steenmeesters. Je krijgt altijd de kans om jezelf te ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Mijn werk is een leuke uitdaging en geen enkele dag is hetzelfde. Het is erg fijn om klaar te staan voor onze klanten en de collega’s zorgen elke dag voor een leuke en enthousiaste werksfeer.”
Guusje Kuijpers
Binnendienstmedewerker Service en Reclamaties
"Ik werk sinds 2020 bij MBI en ben begonnen in de corona-periode waardoor thuiswerken direct noodzakelijk was. Ondanks de afstand werd ik meteen veel betrokken en kwam het familiegevoel goed naar voren. Binnen MBI krijg ik de kans om gehoord te worden en mezelf te ontwikkelen. Mijn werk is iedere dag anders en begin altijd met veel werkplezier aan mijn dag!"
Fleur Fassbender
Coördinator Marketing & Communicatie
“Of dat het elders ook goed werken is, ik zou het niet weten. Ik werk al bijna 15 jaar bij MBI en nog steeds, meestal, met veel plezier. Werken op de Verkoop Binnendienst Infra is verantwoordelijkheid nemen, geregeld hard werken en flauwe grappen uithalen. Het mooiste aan de Verkoop Binnendienst vind ik het contact met nagenoeg alle andere afdelingen binnen MBI!”
Coen Mous
Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst
"Inmiddels ben ik 3,5 jaar werkzaam bij MBI. Ik ben begonnen op de afdeling Verkoop Binnendienst Tuin en inmiddels ben ik werkzaam als 1e Medewerker Verkoop Binnendienst Bouw. Met veel afwisseling en vele uitdagingen ga ik elke werkdag door! Zo ga ik altijd met plezier en vol energie naar mijn werk toe."
Maikel Jansen
1e Medewerker Verkoop Binnendienst Bouw
"Al enige tijd geleden ben ik komen werken bij MBI op de afdeling HR Support. Voorheen heb ik 16 jaar gewerkt bij hetzelfde bedrijf, dus ik dacht dat het wel even wennen zou worden, maar dat viel ontzettend mee. MBI is een heel leuk bedrijf, met een open cultuur en fijne collega’s waar ik me al snel thuis voelde. Het bedrijf is erg in beweging en zeker op HR gebied veel nieuwe projecten, dus uitdaging genoeg. Ik hoop hier nog lang met plezier te werken!"
Helmi de Vos
HR Support
"MBI staat voor goede werksfeer, leuke collega's, ruimte voor eigen inbreng, teamgeest.. Dat merk je zodra je hier binnenkomt. "De betonindustrie is een conservatieve industrie voor oude mannen in grijze pakken". Nou écht niet! Als jonge vrouw werkende op de Marketing afdeling binnen MBI, zie ik vooral de vooruitstrevendheid en innovatiegeest. En daar krijg je binnen Marketing ook de vrijheid om aan bij te dragen!"
Minela Alić
Online Marketeer
‘’Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij MBI. Stil zitten bij MBI doen we niet, elke dag kijken we naar ontwikkelingen en verbeteringen die we kunnen doorvoeren binnen de afdeling om het gewenste resultaat te behalen. Hier krijg je alle vrijheid in om zo stappen te maken naar een betere ontwikkeling/toekomst voor jezelf en MBI. De collega’s binnen MBI zorgen voor een prettige werksfeer en staan altijd voor eenieder klaar’’
Nicky Bezemer
Hoofd Logistiek Nieuw-Lekkerland

Vacatures