COLLEGA’S AAN HET WOORD

"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
supply chain
Erwin Aarts
Directeur Supply Chain & ICT Logistiek
"Hoi, ik ben Inez van Essen en werk voor afdeling Orderbeheer. Ik zorg ervoor dat wij informatie krijgen over hoe projecten lopen en wanneer en hoeveel materiaal nodig is. Met deze informatie voorzien wij afdeling productieplanning van kennis, waarmee zij hun productieplanning kunnen aansturen."
Inez van Essen
Medewerker Orderbeheer
"Mijn naam is Benny, ben 33 jaar oud en ruim 10 jaar werkzaam binnen MBI. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor expeditie en het transport vanuit onze vestiging in Kampen. Ik ga altijd iedere dag met veel plezier naar mijn werk en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren bij MBI!"
Benny Zijlstra
Hoofd Logistiek
"Al enige tijd geleden ben ik komen werken bij MBI op de afdeling HR Support. Voorheen heb ik 16 jaar gewerkt bij hetzelfde bedrijf, dus ik dacht dat het wel even wennen zou worden, maar dat viel ontzettend mee. MBI is een heel leuk bedrijf, met een open cultuur en fijne collega’s waar ik me al snel thuis voelde. Het bedrijf is erg in beweging en zeker op HR gebied veel nieuwe projecten, dus uitdaging genoeg. Ik hoop hier nog lang met plezier te werken!"
Helmi de Vos
HR Support
"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vind om te doen en dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
MBI_Nieuw_Lekkerland20191210_0360 (2)
Marleen vd Sluijs
Medewerker Bedrijfsbureau
"MBI heb ik tijdens mijn stage in Aalst leren kennen als een leuk en innovatief bedrijf met vele mogelijkheden en uitdagingen. Nu jaren later ben ik nog steeds werkzaam bij MBI, maar nu in Veghel. Geen dag is hetzelfde binnen procesoptimalisatie. Ik heb hier de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en te leren wat ik echt leuk vind om te doen. Zowel het team Aalst als Veghel heb ik altijd ervaren als een zeer prettig en gedreven team die geen uitdaging uit de weg gaat."
Stefan Boerakker
Medewerker Procesoptimalisatie
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Accountmanager
"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Accountmanager
"Ik kwam bij MBI in een warm bad terecht, zo voelde dat en nog steeds heb ik het reuze naar mijn zin binnen dit familiebedrijf. In mijn huidige functie binnen de afdeling Klantleveringen komen alle aspecten aan bod die ik leuk vind om te doen. Je bent in deze rol een spin in het web en daar hou ik van. Wij dragen zorg voor het op de juiste manier verstrekken van gegevens aan de klant en zorgen dat de leveringen op tijd en goed worden aangeleverd op de projecten. Klant- & medewerker tevredenheid staan bij MBI hoog in het vaandel!"
Medewerker klantleveringen
John van Bergen
Medewerker Klantleveringen BG Infra
"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd TD Aalst
"Eigen initiatief en meedenken wordt zeer gewaardeerd."
Denis vd Rijt
Hoofd TD Veghel
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman TD
"Als laborant binnen MBI bekleed je een veelzijdige functie en ben je betrokken bij het product van begin tot eind, te starten met de controle van toeslagmaterialen bij binnenkomst, de controle tijdens het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct."
Joyce Musch
Laborant

Vacatures