fbpx

COLLEGA’S AAN HET WOORD

"Voor mij is het werken bij MBI bijzonder prettig vanwege de laagdrempelige no-nonsens cultuur, en dat ik daarnaast ook heel veel vrijheid krijg om samen met mijn teams de gestelde doelen te realiseren. Ook het mede richting geven om verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen door te voeren is iets waar ik veel energie van krijg."
Erwin Aarts
Supply Chain Manager
"Hoi, ik ben Inez van Essen en werk ruim een jaar bij MBI. Sinds 3 maanden werk ik voor afdeling orderbeheer. Ik zorg ervoor dat wij informatie krijgen over hoe projecten lopen en wanneer en hoeveel materiaal nodig is. Met deze informatie voorzien wij afdeling productieplanning van kennis, waarmee zij hun productieplanning kunnen aansturen."
Inez van Essen
Medewerker Orderbeheer
"Mijn naam is Benny, ben 33 jaar oud en ruim 10 jaar werkzaam binnen MBI. Ik ben in mijn huidige functie verantwoordelijk voor expeditie en het transport vanuit onze vestiging in Kampen. Ik ga altijd iedere dag met veel plezier naar mijn werk en kan dan ook iedereen aanraden te solliciteren bij MBI!"
Benny Zijlstra
Medewerker Expeditie
"Bijna een jaar geleden ben ik komen werken bij MBI op de afdeling HR Support. Voorheen heb ik 16 jaar gewerkt bij hetzelfde bedrijf, dus ik dacht dat het wel even wennen zou worden, maar dat viel ontzettend mee. MBI is een heel leuk bedrijf, met een open cultuur en fijne collega’s waar ik me al snel thuis voelde. Het bedrijf is erg in beweging en zeker op HR gebied veel nieuwe projecten, dus uitdaging genoeg. Ik hoop hier nog lang met plezier te werken!"
Helmi de Vos
HR Support
"Bij MBI de Steenmeesters heb ik geleerd wat ik écht leuk vindt om te doen en dat je veel meer kunt dan dat jezelf denkt! Mijn werk is erg divers, daardoor heb ik elke dag een nieuwe uitdaging en leer ik dagelijks nieuwe dingen. De collega’s zorgen voor een leuke sfeer op de werkvloer, zo is een dag bij MBI nooit saai!"
Marleen vd Sluijs
Administratief medewerker
"De MBI-familie wil, moet en gaat vooruit, hierbij zal ICT een steeds centralere rol gaan spelen. Het samen met collega’s verzorgen van een efficiëntere organisatie, die dus dichter naar de (interne/externe) klant toe beweegt, is een prachtige manier om ons naar “the next level” te krijgen."
Dick de Vries
Coördinator IT & Process Support
"Het werken op de afdeling Verkoop Binnendienst geeft je veel uitdaging door de variatie die er is. Samen met je buitendienst ben je verantwoordelijk voor je eigen Rayon (in mijn geval Zuid-West). Door middel van het opstellen van offertes, verkopen van projecten en vervolgens datgene administratief te verwerken zodat het voor eenieder overzichtelijk is. De interactie met de klant om projecten zo compleet en binnen het tijdsperk te leveren is een mooi doel."
Alejandro Navarro Keeris
Medewerker Verkoop Binnendienst
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
Peter vd Bogaard
Accountmanager
"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
Chantal Spijker
Accountmanager
"MBI is een groot bedrijf met mooie producten. MBI betekent veel voor mij omdat iedereen bereid is om elkaar te helpen waar nodig is. Ook geeft MBI iedereen kansen om zichzelf te ontwikkelen. Kortom MBI is een fijn FAMILIE bedrijf waar ik graag voor werk!"
Marien Vaandering
Medewerker Marketing & Communicatie
"Binnen de afdeling marketing komen de kernwaarden van MBI tot leven: Oog voor detail – Inventiviteit – Teamgeest – Eigenaarschap – Leergierigheid. Er is veel vrijheid in meedenken, ideeën aandragen en zelfstandig werken. Al 29 jaar een fijne werkgever en met plezier ga ik naar mijn werk en leuke collega’s toe!"
Martie vd Ploeg
Medewerker Marketing & Communicatie Infra
"Als laborant binnen MBI bekleed je een veelzijdige functie en ben je betrokken bij het product van begin tot eind, te starten met de controle van toeslagmaterialen bij binnenkomst, de controle tijdens het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct."
Joyce Musch
Laborant
"Op technisch gebied gaat ons team geen uitdaging uit de weg. Innoveren, engineeren en verbeteren is een 2de natuur voor ons en zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is in dit dynamisch bedrijf. Join our team!
Eric Vis
Hoofd TD Aalst
"Eigen initiatief en meedenken wordt zeer gewaardeerd."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Denis vd Rijt
Hoofd TD Veghel
"Bij ons staat niemand stil! Om bij te kunnen blijven bij alle nieuwe technische ontwikkelingen is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk en zijn er studiemogelijkheden."
Vacature monteur technische dienst | Werken bij MBI
Tim vd Burgt
Meewerkend Voorman TD

Vacatures