KOM JIJ ONZE KWALITEIT EN VERWERKING BINNEN HET BOUWSEGMENT BEWAKEN? GA AAN DE SLAG ALS BOUWTECHNISCH ADVISEUR BIJ MBI!

Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Bouwtechnisch Adviseur

Het brede assortiment van MBI biedt oplossingen voor het segment tuin, infra en bouw. Voor het bouw segment zoeken wij een adviseur die zowel intern als extern adviseert op bouwkundig gebied ter bewaking van de kwaliteit en verwerking en tevens een bijdrage levert aan de ontwikkeling van nieuwe – en bestaande producten.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Naast een goed salaris kent MBI goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • WGA hiaat verzekering
 • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon

Taken en verantwoordelijkheden

 • Contact onderhouden met uitvoerders en aannemers door het bezoeken van bouwplaatsen en het ter plaatse bieden van advies en ondersteuning;
 • Beantwoorden en begeleiding bieden bij technische vragen van o.a. gebruiker en architecten;
 • Technische bijdrage leveren bij het doen van verbetervoorstellen voor bestaande en nieuwe producten;
 • Technische kennis van MBI collega’s vergroten door het verstrekken van gerichte informatie en het geven van interne en externe trainingen;
 • Beoordelen van reclamaties en advies geven om te komen tot een oplossing;
 • Leveren van een vaktechnische bijdrage in meerdere branche gerelateerde externe commissies.

Waar jij terecht komt

Je komt te werken bij de afdeling Sales Support en rapporteert aan de Manager Sales Support. Verder bestaat de afdeling uit 3 Technisch Product Specialisten, een Medewerker Sales Support en een specialist Duurzaamheid en Tenders. De afdeling fungeert als een echte ‘spin in het web’, waarbij er veelvuldig contact is met de andere afdelingen binnen MBI.

Als familiebedrijf is het bij MBI goed voor elkaar. Korte lijnen, fijne communicatie en een echt ‘mensen-bedrijf’. Ook in deze tijden van onzekerheid gaat het MBI goed en dus ook onze Steenmeesters! Spreekt dit je aan? Reageer dan direct! 

Dit breng je mee als Bouwtechnisch Adviseur

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van bouwkunde.
 • Je bent woonachtig in het midden of zuiden van Nederland en hebt bouwtechnische gevelkennis opgedaan door opleiding en/of werkervaring, bijvoorbeeld bij een architectenbureau of de aannemerij / uitvoering.
 • Je werkt klant- en servicegericht en bent communicatief vaardig.
 • Tot slot vragen wij de bereidheid om veel te reizen (Nederland, België en Duitsland), waarbij kennis van de Duitse taal een pré is.

Daarnaast herken je jezelf in de vijf kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierig.

Dit zeggen collega's

"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Adviseur
"Ik werk heel graag bij MBI De Steenmeesters omdat ik mede mag vormgeven en zorgdragen voor de uitvoering van het Salesbeleid voor het businessonderdeel Tuin. Dit onderdeel draagt bij aan de realisering van de salesdoelstellingen m.b.t. marktpositie, omzet en rendement. Mijn rol als Key-Accountmanager is het realiseren en optimaliseren van de verkoop bij de key-accounts van MBI. Daarmee beleef ik erg veel werkplezier!"
vacature accountmanager
Peter van den Boogaard
Teamleider Verkoop Buitendienst & Key-Accountmanager

Contact

Heb je interesse in de functie van Bouwtechnisch Adviseur? Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alfons Olde Bijvank via 06-51786067.

Alfons Olde Bijvank
Manager Sales Support

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we je naar onze website: www.mbi.nl