BEN JIJ EEN AMBITIEUZE EN DIGITAAL GOED ONDERLEGDE FINANCIAL OF WIL JIJ JEZELF HIERIN ONTWIKKELEN BIJ EEN PLATTE ORGANISATIE? WELKOM BIJ MBI!

Veghel

per direct beschikbaar

32-40 uur per week

Wat jij gaat doen als Assistent Controller

Ben jij een ambitieuze en digitaal goed onderlegde financial met een afgeronde HBO opleiding? Dan hebben wij de perfecte startpositie voor jou!

In de nieuwe functie Assistent Controller bij MBI houd jij je bezig met klassieke controlling taken zoals de planning en control cyclus, rapportages, ad-hoc financiële analyses, identificatie van (potentiële) financiële risico’s en het gevraagd en ongevraagd adviseren van het management. Je rapporteert in deze rol aan de Business Controller.

Dit bieden wij 

Een verantwoordelijke functie binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. Naast een goed basissalaris kent MBI prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdelingsregeling
 • WGA-Hiaatverzekering, collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Op de fiets naar het werk met de fietsregeling
 • Maximaal € 12,60 netto kilometervergoeding per werkdag
 • Mogelijkheid tot hybride werken (thuis en op kantoor)
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Assistent Controller draag jij bij aan een goede planning en control cyclus. Enkele concrete taken daarbij zullen zijn:

 • Opstellen van rapportages en overzichten
 • Uitvoeren van (financiële) analyses
 • Meewerken aan budgetten en forecasts
 • Meewerken aan Jaarrekeningen

Waar jij terecht komt

Je komt te werken in het finance-team op het hoofdkantoor in Veghel. Het finance team bestaat uit 10 collega’s. De sfeer op de afdeling komt overeen met de sfeer van de rest van de organisatie: laagdrempelig en persoonlijk.

De werkzaamheden verricht je binnen MBI De Steenmeesters – een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Een familiebedrijf dat sinds 1945 nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van de (500!) Steenmeesters. Door deze passie onderscheiden zij zich met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Waar MBI voor staat en de waarden wij in onze Steenmeesters zoeken zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Dit breng je mee als Assistent Controller

Je bent zelfstandig, zorgvuldig en beschikt over goede digitale vaardigheden. Je weet te schakelen tussen verschillende taken en je weet prioriteiten te stellen. Je hebt ook als persoon een positieve bijdrage aan het team. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde HBO opleiding in financiële richting;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • beschikbaarheid per week van 32-40 uur.

Daarnaast herken jij jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierigheid.

Dit zeggen collega's

“Mijn naam is Mandy van de Ven en ik ben sinds augustus 2018 werkzaam als Teamleider Financiële Administratie binnen MBI. Het werken bij MBI bevalt me enorm goed mede omdat het, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een nuchter Brabants familiebedrijf is gebleven. De informele sfeer en leuke collega’s zorgen er elke dag weer voor dat ik met plezier aan het werk kan gaan. Er liggen nog genoeg uitdagingen voor de financiële afdeling, maar ik ben ervan overtuigd dat ik die, samen met mijn team, allemaal kan aanpakken en tot een goed einde kan brengen!“
Mandy van de Ven-van Hulsel
Teamleider Financiële Administratie
"Inmiddels werk ik ruim 10 jaar bij MBI op de Financiële Administratie. Ik heb de kans gekregen me te ontwikkelen op dit gebied vanuit mijn studie en heb deze met 2 handen destijds aangepakt. De werkzaamheden zijn breed en dit maakt het interessant om te blijven groeien qua kennis en verantwoordelijkheid. Tot op heden werk ik nog steeds met veel plezier bij MBI, we hebben een fijn team met een open communicatie waardoor we elkaar ondersteunen waar nodig."
Marian Brands
Medewerker Financiële Administratie

Contact

Heb je interesse in de functie van Assistent Controller? Solliciteer direct via het formulier! 

Heb je nog vragen over de vacature van Assistent Controller? Neem contact met op met onze HR-afdeling via hr@mbi.nl of bel naar 0413-349528.