BEN JIJ KLANT GERICHT ÉN HEB JE AFFINITEIT MET DE INFRABRANCHE? WELKOM BIJ MBI!

Regio: Utrecht/Noord Holland

Standplaats kantoor Veghel

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Accountmanager GWW/Infra (regio Utrecht / Noord-Holland)

Als accountmanager binnen de specialisatie Infra, houd je je op pro-actieve wijze bezig met het realiseren van de gestelde doelen t.a.v. omzet en afzet in de toegewezen regio Utrecht / Noord-Holland, door het verkopen en bevorderen van de verkoop van het assortiment van MBI. Je werkt nauw samen met je collega’s van Verkoop Binnendienst en je hebt regelmatig overleg met de andere accountmanagers.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je onderhoudt en optimaliseert de contacten met nieuwe en bestaande relaties, gericht op het verbeteren van de marktpositie ‘infra’ van MBI;
  • Je bezoekt potentiële klanten, voert hier verkoopbesprekingen en je geeft informatie over de producten van MBI;
  • Je geeft opvolging aan orders, acties en projecten;
  • Je signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en werkt nauw samen met collega Accountmanagers;
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden, waaronder het maken bezoekrapporten en het inplannen van afspraken.

Dit breng je mee als Accountmanager GWW/Infra

Maak jij het verschil als Accountmanager GWW/Infa? Je bent graag onderweg naar klanten en steeds op zoek naar nieuwe projecten. Je zit vol ideeën en hebt een frisse blik om diverse aanvragen. Indien je een goed netwerk of reeds relevante ervaring in deze branche hebt is dit zeker een pre! 

  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt affiniteit met de infrabranche.
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht werken is bij jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt een resultaatgerichte houding, bent flexibel en je kunt zelfstandig werken.

Jij herkent jezelf in de kernwaarden van MBI: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap en Leergierig.

Waar jij terecht komt

MBI is niet zo maar maar een ‘betonfabriek’. In Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland maken wij duurzame, esthetische gevel- en bestratingsoplossingen die betekenis hebben. Door ons worden woonwijken mooier, winkelcentra gezelliger en menig achtertuin een heerlijke plek om te vertoeven. 

Als familiebedrijf is het bij MBI goed voor elkaar. Korte lijnen, fijne communicatie en een echt ‘mensen-bedrijf’. Ook in deze tijden van onzekerheid gaat het MBI goed en dus ook onze Steenmeesters! Spreekt dit je aan? Reageer dan direct! 

Wat bieden wij?

Een fulltime en uitdagende functie binnen een gezond en groeiend bedrijf. MBI kent zeer goede arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je bij een fulltime dienstverband 37 vrije dagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering én kent MBI een gunstige bonusregeling. Ook een leaseauto is onderdeel van deze functie.

Dit zeggen collega's

"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Accountmanager
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Accountmanager

Contact

Heb je interesse in de functie van Accountmanager? Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Erik van Esch, Salesmanager Nederland, op 06-22237060.

Erik van Esch
Salesmanager Nederland

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl