BEN JIJ KLANTGERICHT ÉN HEB JE AFFINITEIT MET DE BOUW? WELKOM BIJ MBI!

Regio: Oost-België

Per direct beschikbaar

40 uur per week

Wat jij gaat doen als Accountmanager / Adviseur Gevelstenen MBI België

Naast de Nederlandse markt is MBI ook actief op de Belgische markt. MBI biedt totaaloplossingen voor een duurzame buiten-leefomgeving. Als Accountmanager/ Adviseur gevelstenen MBI België ga je op pro-actieve wijze te werk met het realiseren van de gestelde doelen t.a.v. omzet en afzet in de toegewezen regio in (Oost-)België. Dit doe je door het verkopen en bevorderen van de verkoop van het Bouw assortiment van MBI. Daarnaast onderhoud en optimaliseer je de contacten met zowel nieuwe als bestaande relaties (zoals architecten), een en ander gericht op het verbeteren van onze marktpositie.

Je gaat graag zelfstandig te werk en vindt het leuk om op de weg te zijn. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de Salesmanager België. Ook  werk je samen met de andere accountmanagers.  

 

Wat bieden wij?

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • 8% vakantiegeld en 3,5% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling en een goede pensioenregeling
 • Bonusregeling
 • Personeelskorting op onze eigen producten
 • Laptop, telefoon, auto van de zaak

Taken en verantwoordelijkheden

 • oJe onderhoudt en optimaliseert de contacten met nieuwe en bestaande relaties (o.a. architecten), gericht op het verbeteren van de marktpositie ‘bouw/gevelstenen’ van MBI BV in België;
 • Je bezoekt potentiële klanten (voornamelijk bouwmaterialen handelaren), voert hier verkoopbesprekingen en je geeft informatie over de producten van MBI;
 • Je geeft opvolging aan orders, acties en projecten;
 • Je signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en werkt nauw samen met collega Accountmanagers;
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden, waaronder het maken bezoekrapporten en het inplannen van afspraken.

Waar jij terecht komt

MBI is niet zo maar maar een ‘betonfabriek’. In Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland maken wij duurzame, esthetische gevel- en bestratingsoplossingen die betekenis hebben. Door ons worden woonwijken mooier, winkelcentra gezelliger en menig achtertuin een heerlijke plek om te vertoeven. 

Als familiebedrijf is het bij MBI goed voor elkaar. Korte lijnen, fijne communicatie en een echt ‘mensen-bedrijf’. Ook in deze tijden van onzekerheid gaat het MBI goed en dus ook onze Steenmeesters! Spreekt dit je aan? Reageer dan direct! 

Dit breng je mee als Accountmanager / Adviseur Gevelstenen MBI België

 

Je bent communicatief vaardig en klantgericht werken is bij jou vanzelfsprekend. Je hebt een resultaatgerichte houding,  je kunt zelfstandig werken en hebt werkervaring opgedaan in een soortelijke functie. Indien je een goed netwerk of reeds relevante ervaring in deze branche hebt is dit zeker een pre! Gezien je werkregio beheers je idealiter zowel de Franse als de Nederlandse taal..

Dit zeggen collega's

"MBI staat voor een familie bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Waar men kansen krijgt en samenwerkt om onze innovatieve producten goed op de markt te zetten."
accountmanager
Chantal Spijker
Accountmanager
"Ik werk heel graag bij MBI BV Business Unit Tuin-Bouw, want ik ben onderdeel van een jong, leuk, enthousiast, ambitieus salesteam. Innoverende producten, uitdagende doelstellingen en ondernemerschap binnen het team zorgen voor extra motivatie!"
vacature accountmanager
Peter vd Bogaard
Accountmanager

Contact

Heb je interesse in de functie van Accountmanager / Adviseur Gevelstenen Oost-België? Solliciteer direct via het formulier! CV’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met recruitment@mbi.nl.

DISCLAIMER

MBI aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van MBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR-manager, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl